• (6-04-2015, 15:08)   
  •   0   
  •  1048 
Тиранти за панталони

Вълна от еманципацията, обхващащи общественост в началото на ХХ век, причиниха себе си не само преоценка на ценности, но и качествени промени в женския гардероб. Разбира се, първите трофеи на прекрасната половина на стомана панталони, малко по-късно подобна съдба сполетяла и тиранти. По този начин, след като родния мъжки аксесоар е загубил първоначалното си предназначение, и започва да се използва в качеството на стилен допълнения към женския заедно.
Днес тиранти за панталони са изработени от кожа, плат и гума, като планини използват мускули, копчета или примки. Допуска се и наличието на орнаменти, като мъниста, кристали или бродерия.

С какво се носят тиранти?


Избор на жартиери под панталон или пола, стилисти, силно препоръчваме прекрасни дами се вземат предвид особеностите на своята фигура, ситуацията и цветовата гама на дрехите.
Така за създаване на бизнес начин на полезни тънки черни жартиери, които могат да се облича с женски класически панталони или пола-молив.
Любительницы стил унисекс, със сигурност считат за интересно тандем модерните широки женски панталони с кожени подтяжками.
Палава и лесен начин може да се окаже, ако се носят цветни жартиери, заедно с дънки-скинни и красива еднакво блузкой.
Тиранти с нитове, с мъниста и бродерии често се срещат в облекло представители на субкултурата на хипи . Като цяло, момичета-хипи поставят под стягане на кожени панталони или дънки клеш с ярка риза.
Секси и предизвикателно изглеждат красиви украсени стягане в комбинация с мини пола и къси панталони. Обаче, толкова екстравагантен ансамбъл е подходящо за партита и други, неофициални събития.
Чудесно се съчетава с аксесоар с дрехи в стил милитари. Например, с панталони-брич или пола защитен цвят.
Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони

Тиранти за панталони
Заедно с"Тиранти за панталони" също четат: