• (6-04-2015, 15:10)   
  •   0   
  •  933 
Яка-часова

Тази вижте нашите ежедневни облекла успя да се превърне в толкова неприметной и ежедневието, че вниманието на нея ние се обръщаме единствено в моментите, когато трябва да пиша. Но в края на краищата, именно той в далечното минало наделялась мистична сила, защита от тъмните сили на деликатната женска шийка. Всичко това е за него, за яката.
Интересни факти
В продължение На много векове воротникам отводилась чисто са утилитарни функция, заключающаяся в защита първо от света на отвъдното, а след това от атмосферни влияния. Козметична функция при него се появява значително по-късно, когато испанските аристократи започнаха выхваляться един пред друг луксозни яки. Днес всичко е много по-лесно, но на този малък детайл в модата играе не последна роля. Сред всички съществуващи днес видове и модификации се откроява яка-часова рецепция. Си е абсолютно вярно смятат за основния изглед, поне по отношение на намаляване на такава яка е достатъчно прост. Да и изглежда той е доста компактен и непретенциозно. Често часова плътно облегает женски шийка, а и външно да изглежда така, сякаш към горловине майстор пришил твърда лента или лента, която се задържа в изправено положение, никой не обърна гръб на самото изделие.
Модерен детайл
Стилистични варианти на този яка много. Най-очевиден и най-често срещаният пример - блуза или риза с яка-часова, която е на разположение в гардероба на всяка жена. Завършва порта могат да бъдат остри или заоблени. Разстоянието между тях дизайнери варира от няколко милиметра до няколко сантиметра. За създаване на изображения в офис или бизнес стил такова облекло е подходящ, защото ясно прямостоящий яка придава строг и същевременно елегантен вид. Между другото, точно такава яка най-често присъства на единния дрехи. Висока яка-стойка на една чисто бели блуза прави да изглеждат неприступно и привлекателно.
Яка-часова

Яка-часова


href="/sites/default/files/vorotnik_stoyka_3.jpg">
Яка-часова


Яка-часова има редица интересни със стилистичен гледна точка на варианти. Ако става въпрос за ежедневни блузах, подходяща лента "мандарин", краищата на които са разположени на достатъчно разстояние един от друг. А рокля с висока яка подпора, която се нарича "италиански яка", сшитое от скъпо смотрящейся тъкан, може смело да претендира за статут на вечерното облекло. Тази подробност позволява визуално да се изтегля врата, което в съчетание с високата прическа гарантира огромен ефект.
Още един незаменим предмет на бизнес-гардероб може да се превърне в жена яке с яка-часова, изработени от плат са в естествена цветова гама. Ако модели на тъмните цветове са подходящи за създаване на офис ансамбъл, сака светли и ярки цветове ви позволяват да експериментират с образи в популярния стил casual . Те могат да се носят и с ботуши на "висок ток", и дори с кроссовками!
Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова


Специално внимание заслужават сватбени тоалети с такъв елемент. Луксозна сватбена рокля с яка-часова подчертава тържественост на момента. В повечето модели тя е направена от дантела. Такива рокли позволяват да се подчертае крехки момичета, да имиджа на нежен и романтичен. В комбинация с отворен гръб дантелени яки подпори изглеждат много впечатляващо.
Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова


Подходящо този вид яката и при пошиве горната женски дрехи. Най-ярък пример - палто с яка-часова. Благодарение на тази информация на горно облекло придобива черти на строга елегантност. За момичета и жени, които предпочитат класическия, офисному и делови стил на облекло, такова палто може да се превърне в истинска благодат.
Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова

Яка-часова
Заедно с"Яка-часова" също четат: