• (6-04-2015, 15:11)   
  •   0   
  •  255 
Японски фен

Ориенталски фен - не е задължителна, но е много красив аксесоар. С негова помощ, особено в горещото време на годината, може да се създаде оригинален и необичаен начин, който също ще бъде много практичен. Най-популярни се считат за женски японски вентилатора. Разбира се, има модели, които не винаги са от значение в ежедневието луках. Но също така има малки вентилатора, които съсредоточено се поставят в женска чанта и при случай служат красиво и удобно допълнение.

Фен в японски стил


Фен в японски стил привлича вниманието с необичаен дизайн и красиви ярки расцветками. Между другото, образи в ориенталски стил отдавна са влезли в модата, както на малки елементи тази посока позволяват да се подчертае финес, женственост и грация, които са присъщи на жените страни на изгряващото слънце.
Голяма японски фен . Големи модели на японски ветрила често не са активни в домашна среда и служат като красив елемент от интериора. Обаче стилисти са намерили приложение на тези обемисти аксесоари за създаване на тематични изображения, косплеев, както и за провеждане на оригинални фотосесии. Също голям фен на японския стил може да стане нещо необичайно и красиво елемент плажен гардероб. В този случай ориенталски елемент напомня за миниатюрни японках, ги снажен фигури и гладка кожа. А също и голям фен отлично спрячет от горещото слънце.
Утива . Малък японски фен кръгла форма ще се превърне в най-добрия си приятел в топлина за всяка модата. Също така, този оригинален аксесоар комплимент стилен начин на творчество, финес и необыкновенностью. Лук с малко утивой непременно ще бъде запомнен от хората около себе си. Единственият недостатък на този фен е неспособността му да се оформи. Но ако го ползвате в период на много висока температура, тогава този недостатък дори не идва, защото в жегата през цялото време се чувствам като обмахивать себе си прохлада.
Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен