• (6-04-2015, 15:11)   
  •   0   
  •  454 
Японски фен

Ориенталски фен - не е задължителна, но е много красив аксесоар. С негова помощ, особено в горещото време на годината, може да се създаде оригинален и необичаен начин, който също ще бъде много практичен. Най-популярни се считат за женски японски вентилатора. Разбира се, има модели, които не винаги са от значение в ежедневието луках. Но също така има малки вентилатора, които съсредоточено се поставят в женска чанта и при случай служат красиво и удобно допълнение.

Фен в японски стил


Фен в японски стил привлича вниманието с необичаен дизайн и красиви ярки расцветками. Между другото, образи в ориенталски стил отдавна са влезли в модата, както на малки елементи тази посока позволяват да се подчертае финес, женственост и грация, които са присъщи на жените страни на изгряващото слънце.
Голяма японски фен . Големи модели на японски ветрила често не са активни в домашна среда и служат като красив елемент от интериора. Обаче стилисти са намерили приложение на тези обемисти аксесоари за създаване на тематични изображения, косплеев, както и за провеждане на оригинални фотосесии. Също голям фен на японския стил може да стане нещо необичайно и красиво елемент плажен гардероб. В този случай ориенталски елемент напомня за миниатюрни японках, ги снажен фигури и гладка кожа. А също и голям фен отлично спрячет от горещото слънце.
Утива . Малък японски фен кръгла форма ще се превърне в най-добрия си приятел в топлина за всяка модата. Също така, този оригинален аксесоар комплимент стилен начин на творчество, финес и необыкновенностью. Лук с малко утивой непременно ще бъде запомнен от хората около себе си. Единственият недостатък на този фен е неспособността му да се оформи. Но ако го ползвате в период на много висока температура, тогава този недостатък дори не идва, защото в жегата през цялото време се чувствам като обмахивать себе си прохлада.
Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен

Японски фен
Заедно с"Японски фен" също четат: