• (6-04-2015, 15:11)   
  •   0   
  •  538 
Приспособления са се превърнали в неразделна част от живота ни, затова всяка модата се стреми да има в чантата си не само миниатюрни малка бутилка от любимите парфюмов, но и модерен мобилен телефон, смартфон или таблет. Голяма част от моделите джаджи има сензорен екран, който значително ще облекчи процеса на използване тях. Едно леко докосване на пръст - и готово! Просто и удобно! Но само не и през зимата, когато трябва да се скрие пръсти под ръкавици. За съжаление, сензорен екран на такива докосване не реагира. Ние трябва или да се въздържат от разговора, докато не стигнете до топло местенце, или да стреля ръкавици и да се замразява. Но има и по-рационално решение, и то - женски сензорни ръкавици, които за потребителите на iphone и други сензорни телефони е просто незаменим!
Сензорни ръкавици


href="/sites/default/files/sensornye_perchatki_2.jpg">
Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици


Иновативни технологии + практичен аксесоар
Ако живеете в крак с времето и да сте собственик на iPhone, iPad, таблет със сензорен екран, сензорен смартфон, е-четец или друго подобно устройство, за да получите ръкавици във всеки случай си струва. С тяхна помощ ще можете да се насладите приспособления по всяко време на годината. Принципът на работа на тези аксесоари се състои в това, че на пръстите на ръкавици са вградени специални вложки от проводящ материал. Заслужава да се отбележи, че производителите могат да използват този материал като по цялата повърхност на ръкавици, така и точка. Ако използвате само три пръста, които работят с тази притурка, можете да закупите дамски ръкавици за сензорни екрани, произведени от фирма Iglove, или подобни продукти на други компании. В такива модели на провеждане на сигнал материал вшит само върховете на три от пръстите на ръкавицата, която намалява крайната цена аксесоар. При този ръкавици с чувствителни на допир с пръсти същите топли, както и тези, които са изработени от традиционни материали. Именно по тази причина покупка е оправдана, защото носят ги може и в ежедневието.
Ако аксесоар се нуждае от почистване, това също не е проблем. Вълнени ръкавици за сензорни екрани може да се пере. За да не развалят аксесоар, не забравяйте да прочетете информацията върху етикета или опаковката. Повечето модели трябва да бъдат измити само със студена вода.
Не е тайна, че много момичета са предпочитан аксесоар от естествена кожа. Определено, този материал изглежда къде в по-благородна, отколкото вълна. Производителите са се погрижили и за това, стрелба кожени сензорни ръкавици. При избора на конкретно аксесоар обърнете внимание на модели, при производството на които е използвана технологията Heattech. Благодарение на прилагането на вълнени и кожени ръкавици за сензорни екрани не само се справя с основните си задачи, но и отлично задържа топлината. Такива модели можете да видите в колекциите на японската компания Uniqlo.
Съществуват и по-достъпни ръкавици, в състава на които влиза акрил, полиуретан и найлон. Синтетични влакна осигуряват ръцете комфорт, сухота и топлина. Радва и фактът, че сензорни ръкавици се предлагат в широка гама от цветове, а не само в пастелни цветове , че за момичетата е от огромно значение.
Характеристики за избора на ръкавици
При закупуване на този практически и функционален аксесоар се уверете в това, което ръкавици са подходящи именно за управление на вашия приспособление. Колкото по-скъп модел, толкова по-висока е вероятността за нейната гъвкавост по отношение на съвместимостта със сензорни устройства.
Що се отнася до размер, а след това никакви функции не. Изберете аксесоар, се прилагат същите правила, че и при закупуване на обикновени ръкавици.
Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици

Сензорни ръкавици
Заедно с"Сензорни ръкавици" също четат: