• (6-04-2015, 15:12)   
  •   0   
  •  486 
Китайски фен

Фен може да стане много оригинален подарък за всички представителки на прекрасния пол. Разбира се, този толкова необичаен аксесоар няма да се използват ежедневно, но той може да стане чудесен допълнение на фотосесия и в горещите летни дни може да се използва по предназначение.
Фенове се появили много отдавна, тяхната история започва от дълбока древност, но в съвременния свят, те не са загубили актуалността си. Китайски фен като аксесоар в последно време е доста популярна. А огромен асортимент ще го вземете за всеки вкус и по всяко облекло.

Китайски фен на модел


В Китай фен - това са не само моден атрибут в гардероба. Това е частица от историята и, по някакъв начин, философия. С предмет на свързани много легенди, митове и вярвания. Не само китайците, но и всички ориенталски хора с голямо уважение и дори с любов се отнасят към такива неща.
Възможности ветрила има много: те се различават по форма, размери и, разбира се, цветя. Китайците специално внимание се обръща на материала, от който е направен този предмет. Той може да бъде от пластмаса, естествена коприна, дантела, от различни сортове дърво и дори от хартия.
В Русия по-голямо търсене се радват на вентилатора от сандалово дърво, ръчна изработка. Сандалово дърво с приятен аромат, който може да се регулира настроението, освен това той добре се справя с безсъние. Така че, ако съвсем не може да си представите себе си с фен в ръцете си, тогава може да мислиш за това, за да го използвате във вашия интериор. Спалня може да се превърне в чудесно място за него.
Най-популярният модел на китайския вентилатора е образ на плаващи или седнали на бор крана. Те са по-други воспеты в древни легенди от Китай. Госпожица и бор - символ на дълголетие.
Така че, ако искате да дадат своите близки с оригинален подарък, с пожелания за дълголетие и щастие, тогава моля, обърнете внимание именно на такива вентилатора.
Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен

Китайски фен
Заедно с"Китайски фен" също четат: