• (6-04-2015, 15:12)   
  •   0   
  •  654 
Часовници Эмпорио Армани

Агмапі - марка, няма нужда от представяне, дълги изпълнения. За него знаят по целия свят и заслужено считат за еталон за лукс и изискан вкус. Ако сте щастлив собственик на нещата и аксесоари от Emporio Агмапі , ще отвори врати в света на богатството и успеха.
Джорджо Армани в началото на своята кариера е бил един от служителите на обикновен италиански универсален магазин, но в ранна 16-годишна възраст, той усети, че дизайнът е неговото призвание, така че изцяло отдался му изучаване.
Вече през 80-те години, благодарение на усилена работа и яростной вяра в успеха, откри собствен Дом Модели в Милано. Това той започва нов етап в историята на модата. И днес марката Агмапі се смята за кралски, превръщайки се в предмет на избора не само на Холивудските звезди, но и високопоставени лица

Дамски часовници Емрогіо Агмапі


Благодарение на плодотворному сътрудничество с американския концерн Fossil, ръководство на който в своето време, ще оценило уменията на дизайнера, бяха създадени първите ръчни часовници от Армани.
Създаване на модели женски часовници Эмпорио Армани, Джорджо вложил в тях е цялата душа, като се постави акцент върху това, че колекцията е предназначена да бъде еталон класика, макар и с ярко изразена индивидуалност.
И във всичките си колекции Армани продължава да се избягват всякакви признаци на екстравагантност - купища детайли и непокорен бои. Всички, без изключение, ръчен дамски часовник Армани отбелязани с чувство за мярка и с достойнство, което по никакъв начин не омаловажава лукс и чар.

Разнообразие от колекции от женски часовници Emporio Агмапі


Независимо от принадлежността си към една или друга колекция, всички часовници Emporio Armani неизменно привлича вниманието на истинските ценительниц за стил и мода. Най-популярни в този сезон на модните модели женски часовници от Армани - Класика, Керамика, Super Slim Ceramic.
Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани

Часовници Эмпорио Армани
Заедно с"Часовници Эмпорио Армани" също четат: