• (6-04-2015, 15:17)   
  •   0   
  •  995 
Часовници Marc Jacobs

Марк Джейкъбс - популярен съвременен американски дизайнер, който, освен това, е творчески директор на световно-известния френски модна къща Louis Vuitton .
Започва кариерата си млад още през далечната 1984 година, като е възпитаник на училището по дизайн " Парсънс. Първата колекция дамски дрехи той издава през 1986-м. В неща, които той е съчетал класическа музика с екзотични детайли, като се вземат за основа спортен стил и "гръндж".
Эпатаж и смелост решения привлече вниманието към младия дизайнер, което го прави най-добрият от най-добрите, благодарение на нестандартному виждането на мода.
Освен за създаване на облекло, Jacobs е постигнал успех в производството на накити, а по-късно време с високо качество и иновативен дизайн се съединиха в неговото маркови часовника.
Днес ние дизайнер на няколко основни линии, включително - Marc by Marc Jacobs, младежта и най-предпочитаната. Тя е създадена през 2001 г., и през 2006-та са излезли ранните часове на Marc Jacobs. Тази колекция, както и марката като цяло, създаден за млади, енергични и весели хора.
Оригинални, изискани и разнообразни - без изключение, всички модели на часовници стават признак на добър вкус обладательницы и нейната материална сигурност. Понякога аксесоари Marc Jacobs изглеждат малко детински, като че ли създадени за малка принцеса. Но точно това ги предава ненадминат стил.
Часики настройват по позитивен начин с външния си вид, ярък цвят на дизайн, нестандартни решения. Те не оставят безразличен нито една истинска поклонницу мода.

Marc Jacobs - дамски часовник


Дамски маркови часовници Марк Джейкъбс се извършват предимно от неръждаема стомана и са снабдени с водоустойчив минерално стъкло. За любителите на по-женственных и най-различни модели се предлагат варианти с кожена каишка.
Самите форми могат да варират от класически до съвременни, а също така има ръчен часовник Marc Jacobs е в спортен стил за активни момичета.
Колекция часа от Марк Джейкъбс има изискани форми, което, всъщност, е бляскав и изключителен стил на марката. Усещането изискана простота създава уникален имидж, както и постоянно използване на висококачествени материали и специално внимание към детайла, с всяка изминала година набира все повече сърцата на купувачите, които искат да изразиш своята индивидуалност.
Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs

Часовници Marc Jacobs
Заедно с"Часовници Marc Jacobs" също четат: