• (6-04-2015, 15:17)   
  •   0   
  •  1448 
Еротични корсети

Красиво и едно изкушаващо бельо - слабост на много от модата. Някой носи мрежести, прозрачни модели и секси фасоны за собствено удоволствие и самоутвърждаване, някой обича да зарадва любимия мъж, а някой просто харесват нетрадиционни и нестандартни решения. Във всеки случай, като се позовава на подобни запитвания на модата, дизайнери предлагат от сезон в сезон стилни новости изкусителни бикини, сутиени и други видове подобни обекти гардероб.
Един от най-популярните и оригинални видове бельо се считат за женски еротични корсети. Тези модели не са подходящи за ежедневна употреба. Все пак носенето на тематична парти или романтична среща с любимия човек подобен на този комплект, вие, безусловно, ще генерирате най-невероятното впечатление.

Модели еротични корсети


Най-популярни и изкусителен се считат за дантела и еротични корсети. Такива модели са от прозрачна ажурного материал създават нежен и в същото време, оперативно-атрактивен начин. Много фасоны еротични корсети от дантела, подходящи като бельо за всеки ден. Такива модели са много популярни.
Едни от най-красивите модели са станали женски еротичен корсет от сатен. Блестящ, лъскав материал придава особен чар и съблазнителност. Сатенени корсети, често пъти се допълват красив облик под формата на ленти, рюшей и стегнато, шнур, дантела. Много дами използват такива модели, като отделен елемент на най-горния гардероба при създаването на вечерни образи или тематични съоръжения.
Интересни еротични модели, представени корсетами с фатиновой пола. Този стил се отличава не само секси, но и с оригиналност и женственост. Често един модел с полата са декорирани с кожени вложки, нежни лъкове или вървят в комплект с дълги ръкавици.
Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети

Еротични корсети
Заедно с"Еротични корсети" също четат: