• (6-04-2015, 15:18)   
  •   0   
  •  763 
Колан-корсет

Колан-корсет вече не е първият сезон е много популярен за създаване на стилен начин и се смята за модерен аксесоар. Известни дизайнери на световни марки представят всички нови колекции от стилни корсетных зони, които не само подчертават добър вкус своята обладательницы, но също така ще ви помогне да направите необичаен и запомнящ се начин.
Днес една от най-популярните модели се превърна в кожен колан-корсет. Такъв аксесоар са често срещани в бизнес изображения. Според стилисти, кожен широк колан и добре се вписва в сериозен и изискан външен вид, който е характерен за успешна бизнес-дама. И кожени модели, подходящи за вечерни коктейлни рокли. Съчетание на лек, намаляване или тъкан от лачена или матова кожа добре се демонстрира оригиналност на своята любовница в създаване на изображение. Освен това, кожени колани-корсети - отлично допълнение към предмети на горната дреха. Палта, сака и якета в класически стил продажба на елегантност и изтънченост в съчетание с корсетным колан.
На мода са влезли тъканни широки модели колани-корсети. Тези предмети от гардероба на дизайнери често декорируют доброто атлас, нежна коприна и дантела, както и допълват шнур или необичайни обков. Тези решения дават възможност да се съчетаят моден аксесоар с елементи на дрехи от различни стилове. При този колан-корсет не само ще бъде стилно допълнение, но също така и скроет налични недостатъци или подчертават изящната на талията.

Утягивающий колан-корсет


Освен модерни модели, смятани за оригинален аксесоар, дизайнери предлагат модницам, които имат комплекси заради фигурата, използвайте утягивающий колан-корсет, който се носи под дрехите. Такава корректирующий аксесоар не само скроет недостатъци в областта на бедрата, талията и корема, но също така не ще издаде тайната си и колебание по този въпрос.
Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет

Колан-корсет
Заедно с"Колан-корсет" също четат: