• (6-04-2015, 15:26)   
  •   0   
  •  888 
Завързана яка

Рокли и блузи с кружевными яки ни позволяват да изглеждат по-истински женствени и романтични. Изборът им, въпреки факта, че те изглеждат несовременными, е доста широк. Това могат да бъдат оградени с различни цветове и форми, въпреки че най-често срещани са именно бели полукръгли и триъгълни - те напомнят за ретро-стил и стил vintage, които днес са изключително популярни.

Бяла дантела яка


В стила на Шанел, просто и с вкус, се стремят да приличат на много Холивудски звезди, например, Джулия Робъртс и Виктория Бекъм. Те изглеждат страхотно в тъмни рокли с бели воротничками.
Когато следваме примера им, спокойно може да се носят дрешки с бял завързана причините за тържествено мероприятие, романтична среща или просто за една вечерна разходка. Вие, със сигурност ще изглеждате женствена и чист.
Черна рокля със завързана яка много прилича на униформи, защото именно тя играе ролята на "удар" по целия начина на жените, като помага да създадете свой уникален стил.

Подвижна завързана яка


Изключително практичен вариант - въздушната дантелени якички. Този аксесоар има огромен потенциал - той може в един миг се промени драстично надоевшее рокля или блуза и трансформира целият образ от будничного в елегантен, така и вечерта.
Бели дантелени яки дизайнери понякога украсяват различни начини - с камъни, мъниста, пайети, мъниста, перли. Разбира се, този вариант е изключително подходяща за вечерно излизане, на работа същите тези елементи изглеждат твърде контрастиращи разгледаме по-смело и неуместно.
Но, избора на богато украсени с яка дори и за вечерните дейности, соединяйте го със сдържан дрехи, в противен случай рискувате да изглеждате като коледна елха.
С какво се носят режийни яка?
Освен рокли и блузи, дантелени яки може с голям успех се носят в комплект с топами, сарафанами, джемперами и пуловери.
Изглеждайте страхотно режийни яка с дрехи в бизнес стил - те придават строг офисному начин на елегантност и лекота. Докато играят с текстура и интериор, може всеки път да се промени стила до неузнаваемост.
Допълни и завърши look ще помогне на изисканите бижута - гривни и обеци. Те са напълно в унисон с яки.
Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка

Завързана яка
Заедно с"Завързана яка" също четат: