• (6-04-2015, 15:27)   
  •   0   
  •  487 
Бяла шал

На женските рамене шал изглежда много нежно и изящно. Днес далеч не всички дами използват този аксесоар, така че ако искате да се открояват и да изразиш своята индивидуалност, шал - това, което ви трябва. Най-печелившия вариант се счита за модел в бял цвят.

Като облечен в бяла шал?


Модели на този стилен аксесоар премного. Можете да закупите шал в магазина, а може да се направи със собствените си ръце или да си поръчам от мастерицы. Естествено, изработени ръчно, шал най-добре ще отговори на вашите изисквания, а също така, можете да разчитате на това, че са придобили изключителна нещо.
Най-лесният вариант - тя хвърли шал върху раменете си, а краищата бъде убит красива брошью на гърдите. Белият цвят ще изглежда най-ярко на фона на тъмните неща, но само пъстри рисунки-добре да се избягват. Класически добрият вариант е комбинация от бял шал, черни рокли и обувки-лодочек.
Ажурная бял шал ще бъде не по-лошо страхотно, ако тя накинута на тъмно палто. Важното е, дайте предимство на класическата горната част на облеклото, тъй като този модел като оверсайз не ще изглежда в този случай хармонично. Ако пък си шал се различава по-голям размер, то може да се хвърли върху главата му, а краищата красиво разпространението му на раменете си. Ще се окаже чудесен начин в руски стил.
Бели шалове може да се превърне в допълнение към офисному заедно през зимата. Ако ви трябва много да се движи, или постоянно да седи в хладно помещение, след което, ще се съгласите, шал на раменете си, ще изглеждат много по-стилно, отколкото расстегнутое палто или яке.
Бяла шал от голяма прежда, например, вълна, могат да се използват като шал, увити няколко пъти около врата му. В комбинация с подходяща по цвят и текстура бяла препълнена, вашият начин ще се окаже изключително стилен и атрактивен.
Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал

Бяла шал
Заедно с"Бяла шал" също четат: