• (6-04-2015, 15:27)   
  •   0   
  •  2723 
Дамски часовник-гривна

Днес по време на активното развитие и усъвършенстване на мобилни телефони, таблети и други джаджи такъв аксесоар, като гледам, вече не се смята за въпрос на необходимост. Въпреки това с всеки сезон дизайнерите ни представят всички нови модни модели. В края на краищата модерни ръчен часовник можете лесно да включи в образ, като стилно допълнение. Днес най-популярни се считат за дамски часовник-гривна. Този вариант е много подходящ не само като украса, но и от практическа страна.
Най-популярните женски модели стомана ръчен часовник-гривна фирма на Пандора. Тези аксесоари са с красив уникален дизайн и високо качество на използваните материали. Стилен часовник-гривна Pandora отлично се допълват делови, вечерен и мъжки стил на обличане. Тези модели красиво подчертават изящность женска ръка и придават изисканост и елегантност на образа.
Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна


Красиви дамски часовници с гривната


Най-готините се считат за дамски ръчен часовник-гривна от скъпи метали. Момичетата винаги се даде предпочитание на златно и сребърно украшение повече, отколкото на бижута. Стилисти предлагат модницам красиви златни модел в комбинация с естествена кожена каишка. Докато дамски сребърни часовници вярно избират с гривната от същия метал. Аксесоари от сребро през този сезон често се допълват с красиви камъни Swarovski, а понякога и скъпи камъни.
Въпреки това, не всяко момиче си позволи да си позволи скъпи украшения. Затова дизайнерите предлагат модницам голям избор от женски часа с позлатените гривната. Продукти с високо качество често на пръв поглед и не отличишь от златни модели. А също и позлатени часовници изглеждат не по-малко елегантно. Обаче часовници с гривната под сребро стилисти не се препоръчва да се придобият. Защото тези модели изглеждат по-скоро като евтина симулира, отколкото стилен аксесоар.
Освен това, дизайнерите предлагат голям избор от женски часовник във формата на гривна, с дълга кожена каишка. Такива модели са елегантно обграждат ръка, придават женственост и романтика начин. Също така подобни на тези дамски часовници са популярни с цветен гривната. Ярък стил аксесоари отдавна е на мода. Изображения с по добавка придобиват детска игривост и, в същото време, креативност и оригиналност на стила. Дамски часовник-гривна с дълга кожена каишка на отлични под всеки стил на обличане. Но все пак тези модели се считат за младежки вариант.
Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна

Дамски часовник-гривна
Заедно с"Дамски часовник-гривна" също четат: