• (6-04-2015, 15:28)   
  •   0   
  •  1029 
На всички е известно, че именно аксесоари често стават "връхната точка" начин, като в него нещо интересно необичайно и выразительное. Някой предпочитат бижута, които не само изглеждат красиво, но и ненатрапчиво подчертават състоянието на своята обладательницы. Но много момичета предпочитат бижута месинг и по-проста украса. Например, несъмнено е отличен избор, ще гривни от кожа, които ще украсяват момичето във всяка възраст, тъй като са наистина универсален аксесоар. Затова стилни гривни от кожа трябва задължително да присъстват в арсенала на всяка представителки на прекрасния пол, защото разнообразие от бижута в ковчега - това е най-важното.
Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа


Дамски гривни от кожа


Кожа. На първо място, заслужава да се отбележи, че кожена гривна трябва да избират с цялото внимание, особено ако искате да се сдобият с в своята колекция именно гривна от естествена кожа, а не някой кожзаменитель, достойнство, което, разбира се, също присъстват, но все пак кожата е много по-приятен и стилен материал. Тъй като този експеримент с зажигалкой ви едва ли ще позволи това да се определи натуральности кожата просто си външен вид или по миризмата, който е доста специфичен и разпознаваем. Разбира се, трябва да се обърне внимание и на това, от каква кожа избирате гривна. Интересна опция, например, ще стане гривни от кожа на питон. Змия кожата е все още на мода, така че в този маншет точно ще изглежда стилно и вярно. Също така не по-малко добре ще изглеждат и гривна от кожа на крокодил, който не просто ще се превърне в стилно допълнение начин, но и подчертават вашият статут, не по-зле златна верига. Ако говорим за нещо още по-екзотично, можете да се обърне внимание и на гривна от кожата скат, която изглежда наистина много интересно и впечатляващо.
Модел. Заслужава да се отбележи и разнообразие от модели кожени гривни. Един от най-популярните варианти - това е просто плътен и широк маншет от едно парче кожа, на което могат да присъстват някакви декоративни елементи под формата на рисунки или камъни, мъниста, верижки и така нататък. Не по-малко интересни са и плетени гривни от кожа. Те могат бит са изтъкани във формата на косичек, колани или полосочки на кожата могат да бъдат просто хаотично преплетени помежду си. Като допълнителна декорация към по браслетам могат да бъдат добавени метални вериги или мъниста.
Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа

Гривни от кожа
Заедно с"Гривни от кожа" също четат: