• (6-04-2015, 15:30)   
  •   0   
  •  539 
Кашмир ръкавици

Кашмир - това е невероятен материал, който се произвежда от нежнейшего грунд хималаите кози. Още от времето на Наполеон, първият принесшим тази мода в Европа, кашмир, е доказателство за добър вкус и лукс. До наши дни тя неизменно е на върха на всички модни тенденции.
Ръкавици от кашмир изглеждат чудесно на изящните женски ръце. Те могат със същия успех да се носят както с дубленкой или яке, така и с кожа шубкой. А за модерни през този сезон палта с по-къси ръкави 3/4 как да не между другото ще дълги (високи) кашмир ръкавици. Те сигурно и уютно укроют и согреют ръцете си до най-локотка.

Правилната грижа за кашемировыми ръкавици


Дамски кашмир ръкавици изискват специални грижи - тогава те продължават да продължи по-дълго и за да запази перфектния си външен вид.
Преди всичко, опитайте се да се избягва чест контакт кашмир с кожа и метал. Не си струва да се пере ръкавици прекалено често, а след измиване не трябва да се гали ги - кашмир перфектно распрямляется себе си.
При появлениях катышек, просто ги премахнете, и ръкавици ще станат като нови. Ако в процеса на чорапи в ръкавици се появи петно, веднага замойте го със студена вода. Пере кашмир продукти трябва непременно ръчно.
Когато след края на сезона идва време да ги напусне, е необходимо да се спазват някои правила за съхранение. Например, преди да го приберат в гардероба, трябва да се измие и подсушете добре. Те трябва да се съхраняват на сухо място - никаква влага и на влага.
За да ръкавици, не са повредени мол, трябва да се грижи за това, за да защитава ги. За този отличен подходящи са известни нафталиновые хапчета. Ако този метод изглежда не е подходящ, опитайте кедрови топки или специален спрей. Само да не се пръска спрей директно в ръкавици, както и поставете опрысканный им лист до с ръкавици в гардероба си.
Най-кашмир се съхранява в кабинета на техните кедър. От молци и добре защитават тези натурални съставки като мащерка, саше карамфил, обвивката на кедър, портокалова кора (изсушен), розмарин, лавандула. Всички те имат остър мирис, защото отлично изплаши мол.
Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици

Кашмир ръкавици
Заедно с"Кашмир ръкавици" също четат: