• (6-04-2015, 15:30)   
 •   0   
 •  678 
Часовници steampunk

Може да се направи разберете за човека, ако се обърне внимание на аксесоарите, които той носи. Например, часовници steampunk - това е нещо, което наденет момиче, интересующаяся фантастикой, може би си дизайн и със сигурност не упускающая възможност да допълнят своето облекло, стилен и оригинален атрибут.

Часовник в стил steampunk - характеристики


Steampunk - това е едно от направленията на научната фантастика е, което ни модел на света, който е овладял механика и технология на работа на парни двигатели. Обикновено, този стил е заобиколен от елементи, характерни за Англия на 19-ти век.
В последно време парни машини често се използват за създаване на образи на скъпи и известни дизайнери. Лесно е да знаете при наличието на аксесоари лостове, шестеренок, клапани и други технически подробности. Реколта антураж поддържат изображение или мини-копие на дирижаблей, ретро автомобили, локомотиви, роботи. Стимпанковые изделия са произведени от мед, дърво или кожа.
Ръчен или джобен часовник под steampunk изглеждат грубовато, песимистични, като подигравка с човешките пороците - гняв, суета, завист. Въпреки че, понякога се срещат и хумористични или реалистични мотиви.

Джобен или ръчен часовник в стил steampunk за неповторимо лук


Лесно изтъкне предимствата на тези часове:

 • Повечето часа, стилизиран под steampunk - авторски бижута, съответно, закупувайки ги, вие ставате спечелила уникални неща.

 • Аксесоари могат да бъдат направени творчески хора по ваша поръчка и отразява това настроение и на тези черти, които вие искате.

 • Дори ако часовникът не са направени по поръчка, серия тяхното издаване е силно ограничена, на практика е невъзможно, че ще видите подобни на минувачите.

 • Най-често, качеството на тези неща е много добра, защото ги произвеждат ценители и любители на модерното и викторианска Англия, която не може да търпи грешки, пропуски, неаккуратности.

 • Часовник в стил steampunk може да се облича, за да се изходи, но и да носят с ежедневните нарядами.

 • Между другото, може и сами да създадат необичайна нещо, за това ще ви трябва само ишь старите неща и фантазия.


 • Механични аксесоари са подходящи момичета, които предпочитат класически, ежедневни, пънк стил и някои други дестинации. Човек трябва само да се помни, че тези часовници са известни объемностью, така че да ги носите препоръчва се с дрехи с къс ръкав. Интересно съчетание от тях с гогглами - тези неща са в състояние превъзходно допълват ретро образ.
  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk

  Часовници steampunk
  Заедно с"Часовници steampunk" също четат: