• (6-04-2015, 15:37)   
  •   0   
  •  1781 
Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни на ръката изглеждат стилно и модерно, а благодарение на широкия избор на начини за шалове на кожата, а също така и оформяне, като гривни могат чудесно да се впишат в гардероба на всеки стил.

Кожени гривни за жени


Човечеството на няколко пъти през своята история губи, а след това отново обретало интерес към такъв мобилен аксесоар като жена гривна . Това е свързано с традиции и тенденции в модния костюм: някои епоха, продиктувани от свобода на нравите, други, напротив, се опитахме максимално покриване на женско тяло. След като игото задръжки ослабевал, и ръкавите на рокли стават по-къси, дами започвате да се интересувате, какво може да бъде украсена с голи ръце, като подчертават красотата на тънки китките. Тогава гривни и преживял новорождението.
Кожени гривни за жени могат да бъдат разделени на две групи - гривни в стила на унисекс и подчертано женствени модели. Стил унисекс означава, че тези гривни могат да се носят както от мъже, така и жени. Тук са разнообразни от гладка кожа или велур, широки дамски кожени гривни или обратното, тънки, които са подчертани от лаконичностью дизайн. Такива дамски кожени гривни могат да бъдат със злато, или сребро, обаче скъпоценни посочете най-често представляват гладки плочи, които са еднакво подходящи както за леки, така и за силно пода.
Кожени гривни с подчертано женски дизайн можете да намерите в колекциите на Пандора и Sunlight, както и на други марки. Благодарение на подвижни подвескам те имат много необичайна и подчертано женствен вид.

Дамски часовници на кожен маншет


Дамски часовник с кожена гривната - още един вариант на този аксесоар. Освен красота такива гривни изпълняват и функцията за заключване на китката часа, за да ги носителка винаги е бил наясно с точното време. Почти всички уважающие себе си стражи на фирмата доставят своите продукти по каишка. Той, в зависимост от дизайна, също може да бъде изпълнена или е в стил унисекс, или, напротив, да има подчертано женствени форми, цветове, текстури. Обикновено такава гривна изглежда по-дебел и по-плътен от неговите аналози, използвани само като украшение, а освен това той доставя специална закопчалка. Сега се появиха и модели, в които гривна излиза на преден план - той може няколко пъти да бъде увит около китката, боядисани в различни цветове, снабдена с множество суспензии, и часовникът ще бъдат само на една от тях.
Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни

Дамски кожени гривни
Заедно с"Дамски кожени гривни" също четат: