• (6-04-2015, 15:37)   
  •   0   
  •  4996 
Гривна Pandora от злато

Златна гривна Pandora - олицетворение на основните политики марка: възможност за събиране приятни спомени под формата на бижута с високо качество, които не се срамува да облича дори на официален прием.
История на марката Пандора
Сега е търговска марка на Pandora е една от най-известните бижута търговски вериги. Тя се различава от другите магазини индивидуален подход и необичаен дизайн, предлагани от бижута. Първият магазин на марката е отворен през 1982 г. в Копенхаген, където двойката Пер и Мечо Ениволдсен предлагат на своите посетительницам оригинални бижута, изработени от скъпоценни метали, ръчно изработени. Но едва през 2000 г., след много години успешно съществуване на дружеството като доставчик на едро за магазини, бижута, бе представена уникалната концепция на сглобяеми гривни с шармами, които и направили фирма, популярна в целия свят.

Видове гривни Пандора от злато


Същността уникално предложение Пандора се състои в това, че всяка покупательница може да стане дизайнер на отделните бижута, бижута. За да направите това, само трябва да закупите един от гривни на фирма, направени от злато, сребро или кожа, както и след като започнат да изпълват техните разнообразни мъниста-шармами и висулки, които ще напомнят за различни радостни събития, по повод на които те са били закупени.
Сега компанията предлага на своите покупательницам няколко възможности гривни от злато . Това гривни Пандора напълно изпълнена от жълто или бяло злато, както и позлатени гривни на Пандора. Придобиване на такава гривна, можете да го носите и като самостоятелно бижу или да започне събирането на шармы. Също така има интересни гривни Пандора със златна закопчалка, които се извършват от сребро и кожа - тогава е уникална и интересна форма на замъка вече сама по себе си изглежда като бижу украса.
Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато

Гривна Pandora от злато
Заедно с"Гривна Pandora от злато" също четат: