• (6-04-2015, 15:38)   
  •   0   
  •  1098 
Кожена гривна Sunlight

Златар компанията Sunlight след такива марки като Pandora и Trollbeads пусна собствена серия от сглобяеми гривни с мънистен и висулки. Тези висулки се предлага да се носят на специални метални и кожени браслетах Sunlight.
Идеята на сглобяеми гривни
Мнозина се питат защо събират гривни, ако може да се закупи готова бижу? Въпреки това, концепцията за такава декорация се състои в това, че купувате окачване не всички наведнъж, а постепенно, в запомнящи се моменти от живота си. Така че, те имат такива разнообразни форми: купчина с книги за края на училище, висулка във формата на пръстен за вашата сватба, лодка и като спомен за почивка на море . Облечен като мъниста и висулки, трябва на специални браслетах от кожа или метал, най-често от сребро, които се купуват отделно. Благодарение на това, че събитията в живота на всеки човек са уникални, и украса също има, че да не прилича на външен вид. Можете да бъдете сигурни, че няма да попаднете на момиче с абсолютно идентично на гривната. Освен това, събирането на такава гривна се превръща в една вълнуваща игра, когато трябва да се вземат някаква особена бусинку от огромен набор.

Кожена гривна Сънлайт


Жена кожена гривна Санлайте - най-добрият вариант за съхранение и демонстрация на вашата колекция мъниста и суспензии. Той много разнообразни и подходящи за всеки стил на облекло, сигурно е фиксиран на ръка с помощта на скрепителни елементи, в по-добра светлина показва фините женски китката. Тези гривни се предлагат в няколко размера, така че ще можете да изберете подходящия именно за вас, те също имат богат избор от цветове за избор. Естествена кожа, от която се извършват гривни, не натирает и не предизвиква алергии. Освен това, компанията притежава изключително приятна политика, Така че, често кожена гривна Sunlight може да получите като подарък при закупуване на един или няколко суспензии.
Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight

Кожена гривна Sunlight
Заедно с"Кожена гривна Sunlight" също четат: