• (6-04-2015, 15:39)   
  •   0   
  •  1821 
Кожена гривна Pandora

Гривни на компанията Пандора уловил въображение на много модницам с уникалния си външен вид, богата възможност за избор и комбинации от материали, а също и за идеята сами да създадете своя собствена уникално украшение.

Концепцията гривни Пандора


През 2000 г. дизайнерите на фирмата Пандора предложи нова концепция за бижута, която буквално прегорели модерен пазар. Нейната същност се състои в това, че момичето придобива гривна, изработени от благородния метал или кожа, а след това може да се събира в него висулки и мъниста-шармы, продавани отделно, които ще напомнят за важните моменти в живота. Т.е. набавят украса може да не е веднага, но от време на време. Някои, например, се внася шармы от различни страни в паметта за екскурзии, други получават нови мъниста по празниците на близки и любими хора. Разбира се, аксесоари самостоятелно или по поръчка обработени и преди, но никога те не са били толкова достъпни, широк потребителите и лесни за монтаж.
Гривни от кожа
Едни от най-търсените сред бижута на фирмата са кожени гривни на Пандора. Те изглеждат най-молодежно и модерно, и, дори и без шармов, имат вид на стилни бижута за женска ръка. Тези гривни се предлагат в различен обем, така че всяко момиче може да избере подходящия за нея по размер. Също така се произвеждат двойни кожени гривни Пандора, които можете да увийте около ръката си два пъти. Кожени Изделия се произвеждат в различни цветове, най-универсални от които: черно и бяло, но е възможно да се намери и червени кожени гривни Пандора, и сини и лилави.
Опитните търговци не се препоръчва за пускането на един кожена гривна повече от 6 суспензии, че той не е бил твърде тежък и близки. Кожени гривни за Пандора с шармами и уникален фирмен замочком изглежда невероятно стилно и модерно, а също са подходящи за почти всякакъв вид облекло.
Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora

Кожена гривна Pandora
Заедно с"Кожена гривна Pandora" също четат: