• (6-04-2015, 15:40)   
  •   0   
  •  1778 
Часовник-гривна Pandora

Стил на Пандора вече отдавна се превърна в модерен акцент на бижута и бижута умения. Историята на този стил започва през 1982 г. с откриването в Копенхаген малък бижута магазинчика съпрузите Эневолдсен. Двойка бижутери са успели да направят своите продукти, продаваеми в рамките на няколко дни. За да се попълни гама от орнаменти, които често пътували из Таиланду, като доставка на материали. Вече през 1987 г. компанията се разширява толкова, че били нужни нови помещения, а скоро и в Тайланд отвори врати нов завод за производство на бижута. Главен дизайнер се превърна в Лоното на Франдсен. През 1996 година към нея се присъедини Lisbeth Ларсен. Благодарение на таланта на двама дизайнери-бижутери и са се излюпили първите дамски бижута стил на Пандора.
Стилни аксесоари, веднага са станали популярни, така че е взето решение за откриване на клонове в 18 страни по света. Датската марка заяви за себе си като за лидере в сферата на производството на дамски бижута. Сред целия асортимент на фирмата е изгодно да се открояват дамски часовник-гривна стил Pandora, които и днес са изключително модерен украшение . Се сдобият с такъв подарък мечтата на много момичета.
Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora


Стилна декорация
Седмица милански на модата в Италия през 1996 г., се превърна в знаковата за компанията на Пандора. Целият свят около снимки, на които ръцете модели, украсени с часовник-гривна Pandora. Какво представлява този стилен аксесоар? Това е гривна, направена от лека метална сплав, която с течение на времето, не потъмнява, не се окислява, не е деформиран. Той не се страхува от контакт с човешката кожа и вода. Някои марки предлагат модницам стилен часовник-гривна Pandora основата, направени от кожа, тъкани оригинален начин. Към основата са прикрепени висулки, които могат да имат различна дължина. В центъра на бижута регистрирани часовник с кварцов механизъм, което прави гривна и стилни и функционални едновременно. Кварцов механизъм-различна здравина и трайност. Над него създаването притеснява японски инженери, продуктите на които е известен с най-качествени. Тези часовници не са просто украшение, а точният механизъм, който винаги ще показва времето правилно.
Ако се ровя в произхода на философията на стила на Пандора, първоначално на гривна не трябва да бъде нито украса. Собственикът на гривната трябва сами да добавяте окачване, ако в живота си се е случило важно и запомнящо се събитие. Въпреки това модерни момичета предпочитат да придобият украса в готов вид, така че много марки се присъедини към тяхната колекция от бижута с най-разнообразни модели на часовници-гривни.
Завършек начин на
Часовник-гривна Pandora може да се нарече универсален аксесоар, тъй като те хармонично се допълват образа на всеки стил. Бизнес костюм, дънки с толстовкой, вечерна рокля, всекидневни вариант с туникой и леггенсами - тази мода бижута хармонично се вписва в имиджа винаги. Благодарение на широкия избор на всяко момиче може да намерите точно това бижу, което отговаря на неговите предпочитания. Безспорно предимство на гривната се състои в това, че всички висулки в него са подвижни, така че всеки ден могат да променят външния вид на декорация, което значително разширява простор за модни експерименти. Освен това, има възможност да допълни гривна, пръстен, обеци или огърлица с висулка , изпълнени в същия стил.
Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora

Часовник-гривна Pandora
Заедно с"Часовник-гривна Pandora" също четат: