• (6-04-2015, 15:41)   
  •   0   
  •  1065 
Каишка от крокодилска кожа

Чрез създаването на свой идеален образ, всяка жена трябва да прецени внимателно всичко до най-малкия детайл. Но тъй като аксесоари играят в този случай не последната роля, а след това на лентата може да се превърне в основна кулминацията на целия ансамбъл. И, разбира се, това трябва да бъде стилна и качествена нещо. И на тези критерии отговаря каишка от крокодилска кожа. Тази луксозна детайл ще каже всичко за вас, пускането на своя шампион в най-добрата светлина.

Кожени колани от крокодилска кожа


Тази универсална детайл ще се превърне в толкова желана за модата, както и други аксесоари. И, въпреки това, че цената е леко "хапе", все пак притежават такова нещо, трябва всеки уважаващ себе си дама, която се стреми към изисканост и неопетнен. Всеки каишка от крокодилска кожа също е различен, като човешки отпечатъци от пръсти.
Ако на вид крокодилска кожа изглежда доста грубо, това всъщност колани с меки и гъвкави. Освен това те са устойчиви на всякакви въздействия на външната среда, които се носят дълго време, не горят, не са напукани и не истираются. И това е може би най-важното за разлика от други форми на кожата.
Този изискан предмет на гардероба е подходящ както за важни събития, така и за всеки ден. Благодарение на своята универсалност, може да се комбинира с почти всичко. Например, за създаване на ежедневна начин можете да изберете модел в класически цветове. До джинсам костюм и мъжки вариант с метална катарама. Ако искате да изглеждате по-изящно, тогава може да се постави върху един коктейл рокля , бране към него в тон стилен колан. Ами, благодарение на това, че кожата на крокодил добре да се боядиса, проблеми с избора на продукти, които не трябва да бъдат.
Любительницам маркира сред общата маса хора, със сигурност ще са по душата на модел с крокодилска глава. Този костюм, със сигурност ще предизвика възторг и не остават незабелязани.
Как да не направите грешка при избора на аксесоари?
Много хора си задават въпроса, как да се различи истинската кожа? Винаги трябва да се обърне внимание на фигурата и фактура, в края на краищата, само в този материал ще бъдат видими пори хищник. Лехите трябва да бъде достатъчно дълбока, а клетката приблизително еднакви размери. Цената също играе толкова важна роля. Ако сте открили продукт с по-ниска цена - това е без съмнение, не е истински материал.
Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа

Каишка от крокодилска кожа
Заедно с"Каишка от крокодилска кожа" също четат: