• (6-04-2015, 15:43)   
  •   0   
  •  616 
Панела за коса, първоначално със сигурност съм се замислял точно като практична gizmos, което ще попречи на това, че косата лезли в очите. Но постепенно модната индустрия от всички прости практични неща прави стилни и интересни аксесоари, които стават вече в по-голяма степен именно украса начин, може би дори го "гвоздеят на програмата". Например, това може да се каже за ободке с уши. Буквално преди година или две много известни личности носят подобни никел колела за избор. Например, фен на оригинални бижута Кейти Пери и или Тейлър Суифт в своя клипа на песента "22". Сега такива колела с уши вече не са толкова популярни, но все още те са доста популярни и интересен аксесоар.
Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши


Панела за коса с уши


Този вид колела радват на доста голяма гама от избор. Те се различават само като форма на ушек, така и разнообразие от материали, от които те са изработени. Ако говорим за самите ушках, а след това, може би, най-популярен е панели с уши за котки. В края на краищата, все пак е много много представителки на нежния пол обичат да се ласкае себе си чрез сравняване с грациозными и готини котки, които в древността са били считани за женски животни и женствени. Но освен това има, например, и много интересни колела с кроличьими или заячьими уши, които изглеждат много сладко и ще бъде чудесно допълнение начин за парти, например. Рядко, но все пак могат да се срещнат " с мечи уши, които също са много и са много сладки и защо-нещо, което да предизвика някаква нежност, въпреки факта, че самият-тогава мечката е хищник.
Относно материали. Най-лесният и изключително стилен вариант - това е просто жично панела. Тел обикновено не е тънка, форма, добре се държи, въпреки че при тази различна мекота, така че в главата си, не тежи и никъде не пречи. Обикновено в такъв ободке се намират точно котешки уши, тъй като тяхната форма е най-удобна дължина на тяхната създаде именно от тел. Този вид на обръч, между другото, можете дори да опитате да направите и сами. Също обръч може да бъде като тел, така и от пластмаса с приделанными към него уши. Например, това може да бъде панели с кружевными уши, които изглеждат много женствени и грациозно, независимо от общата им забавность. Между другото казано, като " понякога все още може да има и малка кружевную завесата, която ще добави начин на загадочности и ще се превърне в чудесно допълнение към начин за парти.
Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши

Панели с уши
Заедно с"Панели с уши" също четат: