• (6-04-2015, 15:44)   
  •   0   
  •  926 
Всяка представителки на нежния пол знаят, че образът всъщност вършат аксесоари. Разбира се, красотата на облеклото е важно и дори много, но с помощта на правилно оразмерени шарфика, идеалната дамска чанта, подходяща за обувки или стилен гривната на всяка, дори и най-прост начин, може да донесе докосване на нещо по-необичайно, оригинално. Именно малките неща, аксесоари въвеждат в начина на същата "жар", която така получавах достатъчно. Например, това е "гвоздеят на програмата" може да се превърне в стилен женски кожена каишка . Отдавна вече колани са престанали да се използват единствено като "въже, за да се поддържа панталони". Това е аксесоар, който никога не излиза от мода и винаги е актуален.
Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани


Кожена каишка - стилен и изчистен
Марка или марка? Повечето модата, като изберете за себе си колан, дават предпочитания на модели на известни марки. Това не е изненадващо, тъй като в този случай при закупуване обикновено е налице доверие в качеството на материал, неговата обработка, както и неговия стил. Да, може би стил може да се нарече дори най-важният критерий, защото марковите дамски кожени колани винаги просто изглеждат чудесно. Особено ако се обърне внимание на колани на такива марки, като Томи Хилфигер, Долче Габана, Луи Viton и така нататък. Но заслужава да се отбележи, че понякога дори и на пазара може да се намери някой стилен и евтин пояс. И още много модели ръчно изработени от майстори в интернет-магазини, понякога и не могат да се конкурират с брендовыми неща. Така че струва си да се отбележи, че аксесоарите трябва да бъде на първо място точно стилни и още колко са маркови
Широчина. Дамски кожени широки ленти отлично се вписват момичета тънък, тъй като те правят силен акцент на талията, както и визуално я правят по-тънки. Въпреки последното качество, полненьким момичета с широки ремъци трябва да бъдат внимателни, тъй като твърде ярък акцент към проблемную зона на фигурата по-скоро проблема подчертават, отколкото поправи. А ето и тънки кожени ремъци отиват всички, без изключение. Важното е да събере колани така, че да са в хармония с облеклото.
Цветовата гама. Класически черен или бял женски кожена каишка - това е must have всяка гардероб, тъй като тя може да се нарече основен аксесоар. Ако вие сте фен на стил милитари, е отличен избор ще стане кафяв женски кожена каишка, който също може да се нарече вече класически вариант. По-оригинални и ярки пояски ще станат отлични акценти по никакъв начин.
Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани

Дамски кожени колани
Заедно с"Дамски кожени колани" също четат: