• (6-04-2015, 15:45)   
  •   0   
  •  1350 
Вълнени ръкавици

Ръкавици - това е такъв аксесоар, без който не прави нито едно момиче. В топло време той може да служи като прекрасно допълнение към леко и романтична начин на . През зимата те защитават женските ръце от вятър и скреж. Въпреки това и толкова практично нещо, което може да бъде основен и модерен акцент в общия ансамбъл.
Въпреки факта, че на кожени изделия се заеха с модерен Олимп, все пак, през зимата вълнени ръкавици се радват на не по-малко търсене. Благодарение на талантливите модни дизайнери, те се отличават и с разнообразие на модели и могат да имат различни декоративни елементи, които са в състояние да се подчертае женската изтънченост и изискан вкус.
Вълнени ръкавици, основно, съчетани с ангорой, заек или с мериносом. Тези продукти са по-топли, здрав и издръжлив. Но, избора на тази необходима нещо, което си струва да бъде много внимателен и да не спирам, защото лошото качество на материала ще се усети след няколко дни. При закупуване на определено си струва да се помисли за модел от всички страни, проверка и качеството на шевовете.

Издръжливи ръкавици с вълна втулки


За тези модата, които водят доста активен начин на живот, идеалното решение ще ръкавици с натурални утеплителями. Например, това може да бъде най-дългата комбинирана модел, състоящ се от кожата и козината. Допълнителна топлина ще осигури раздел от овча кожа. А ето комбинация от любимите материал с ангорой прави аксесоар е изключително елегантен.
Ако искате да направите в начина си на някаква наивност, чар и обаяние, тъмно-сиви ръкавици с розови сърца и кожа вмъкна ще ви помогнат в това. А ето любительницам класика и елегантност-добре да се предпочитат черен вълнен ръкавици, които, украсен с оригинални лък с кристали.
Ако имате поемане на романтична среща или излизане на светлина, което си струва да се обърне внимание на дълги женски вълнени ръкавици сив цвят, украсени с малки переливающимися кристали. Благодарение на топлите вкладышам, ръцете няма да замръзват, и ще може да си позволи красива и изискана рокля.
Дълги дамски вълнени ръкавици са перфектно съчетани с пуховиком прилеп-мишка или палто с къс, но широк ръкав.
Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици
Заедно с"Вълнени ръкавици" също четат: