Всичко от света на
модата

Вълнени ръкавици

6-04-2015, 15:45
1556
0
Вълнени ръкавици

Ръкавици - това е такъв аксесоар, без който не прави нито едно момиче. В топло време той може да служи като прекрасно допълнение към леко и романтична начин на . През зимата те защитават женските ръце от вятър и скреж. Въпреки това и толкова практично нещо, което може да бъде основен и модерен акцент в общия ансамбъл.
Въпреки факта, че на кожени изделия се заеха с модерен Олимп, все пак, през зимата вълнени ръкавици се радват на не по-малко търсене. Благодарение на талантливите модни дизайнери, те се отличават и с разнообразие на модели и могат да имат различни декоративни елементи, които са в състояние да се подчертае женската изтънченост и изискан вкус.
Вълнени ръкавици, основно, съчетани с ангорой, заек или с мериносом. Тези продукти са по-топли, здрав и издръжлив. Но, избора на тази необходима нещо, което си струва да бъде много внимателен и да не спирам, защото лошото качество на материала ще се усети след няколко дни. При закупуване на определено си струва да се помисли за модел от всички страни, проверка и качеството на шевовете.

Издръжливи ръкавици с вълна втулки


За тези модата, които водят доста активен начин на живот, идеалното решение ще ръкавици с натурални утеплителями. Например, това може да бъде най-дългата комбинирана модел, състоящ се от кожата и козината. Допълнителна топлина ще осигури раздел от овча кожа. А ето комбинация от любимите материал с ангорой прави аксесоар е изключително елегантен.
Ако искате да направите в начина си на някаква наивност, чар и обаяние, тъмно-сиви ръкавици с розови сърца и кожа вмъкна ще ви помогнат в това. А ето любительницам класика и елегантност-добре да се предпочитат черен вълнен ръкавици, които, украсен с оригинални лък с кристали.
Ако имате поемане на романтична среща или излизане на светлина, което си струва да се обърне внимание на дълги женски вълнени ръкавици сив цвят, украсени с малки переливающимися кристали. Благодарение на топлите вкладышам, ръцете няма да замръзват, и ще може да си позволи красива и изискана рокля.
Дълги дамски вълнени ръкавици са перфектно съчетани с пуховиком прилеп-мишка или палто с къс, но широк ръкав.
Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици

Вълнени ръкавици
Интересен по темата
Кожени ръкавици меху
Кожени ръкавици меху
Кожени ръкавици меху, това е идеален вариант за суровата зима. Защото всяка жена иска и дръжки на топло да, и при това изглеждат стилно и красиво.
Ръкавици Fabretti
Ръкавици Fabretti
Ръкавици от марката Фабретти изглеждат много елегантно, спретнато и женствени. Те са изработени от естествена кожа и се отличават с отлично качество.
Дълги ръкавици под шуба
Дълги ръкавици под шуба
Дълги ръкавици - този незаменим аксесоар за носене с кожа горната дрехи - независимо дали това е класическа палто, модел с в 3/4 ръкав , жилетка или
Зимни дамски ръкавици
Зимни дамски ръкавици
През зимата без ръкавици не струва нито една жена, защото това не е само моден аксесоар, но и необходимост. Липсата на ръкавици може да доведе до
Дамски ръкавици Pitas
Дамски ръкавици Pitas
Гама от ръкавици на марката Pitas е много широк. На производителя се грижи за това, че всяка модата е в състояние да се подбере подходящ чифт и,
Ръкавици за каране на сноуборд
Ръкавици за каране на сноуборд
За зимна ваканция премина интересно, наситено и без произшествия, струва много внимателно, за да събере всичко необходимо за това. Ако вие сте фен на
Ръкавици от еленова кожа кожа
Ръкавици от еленова кожа кожа
Кожата на елен е много популярен за създаване на различни аксесоари. А ръкавици от еленова кожа кожа са най-търсени сред модата от всички възрасти.
Ръкавици митенки
Ръкавици митенки
Ръкавици митенки е стилен аксесоар, който може да подчертае красотата на женските ръце и да ви разкажа за изискания вкус на своите обладательницы.
Черни ръкавици
Черни ръкавици
Трудно е да се намери по-практичен и универсален аксесоар, отколкото черни ръкавици. Го обичат почти всички жени, тъй като в зависимост от материала