• (6-04-2015, 15:52)   
  •   0   
  •  1029 
Черни ръкавици

Дамски ръкавици - това е чудесен аксесоар, който не само предпазва ръцете от студа, но и придава на образа на нежност, загадочности и чар. Днес, благодарение на широк модел на ред, всяка модата може да изберете продукт, който съответства на неговото настроение и вкусови предпочитания.
Сред огромното изобилие от цветове, най-популярни, се считат за черни ръкавици. Този универсален аксесоар комбинира с почти всички дрехи. Все пак, има няколко вида модели, които са подходящи за това или на друго заедно.

Модели на женски черни ръкавици


Момичета, водещи активен начин на живот, е да се избере модел практични и достатъчно гъвкави. Например, една отлична възможност да станат черни кожени ръкавици , които винаги са актуални. Те са годни в ежедневния начин, така и ще стане прекрасно допълнение към празничната заедно. А ако сте решили да пробвате върху себе си байкерский стил, кожени митенки или ръкавици с шипове - това е точно това, което ви трябва. А за тези, които са свикнали да живеят в лукс, трябва да се обърне внимание на изделия, украсени с кожухарска стока скъпи животни, като например, норки, арктическа или чинчила.
Дълги черни ръкавици ще падне между другото, ако предпочитате дрехите с дълъг ръкав в три четвърти. Това могат да бъдат ръкавици митенки, кожени или вълнени изделия. Също така много елегантно изглеждат и комбинирани модели. Например, черни ръкавици от еленова кожа кожата е в хармония с гипюровой кърпа. Такъв аксесоар непременно ще са по душата нежна и изискана моднице.
Ако имате планирания светско събитие, на екскурзия в театър или друго важно събитие, тогава дамски черни вечерни ръкавици, нищо по-добро допълват ансамбъл. Красива рокля в пода с дълбоко секси цепка ще изглежда страхотно в комбинация с модела, е направена от най-тънката дантела. А ето копринени или сатенени ръкавици подчертават вашият изискан вкус, като образ и подобие на благородство и аристократичности.
Изборът на подобен аксесоар изисква внимателност и добра проверка. Така и чрез закупуване на ръкавици, струва добре да се видят всички шевове и наличието на брак.
Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици

Черни ръкавици
Заедно с"Черни ръкавици" също четат: