• (6-04-2015, 15:52)   
  •   0   
  •  795 
Съвременната мода предлага модницам нестандартни фасоны дрехи и смели решения, които са в състояние да придадат на образа яркост и оригиналност. Въпреки това, аксесоари обикновено даде тон на целия ансамбъл. Сред тях на огромни количества, на голяма популярност се ползват ръкавици митенки. Те дойдоха при нас от далечна Франция и представляват продукт с отворени пръсти. С тяхна помощ можете не само да подчертае елегантността на женските ръце, но и ги топли в студено време.
Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки


Широка гама от
Към днешна дата тенденцията кожени ръкавици митенки. Те са се появили благодарение на рокерскому и байкерскому дестинации. Този аксесоар придава на жената някаква агресивна сексуалност и неуязвимост. Например, в период на неактивния сезон чудесен вариант ще станат къси митенки с изрези и перфорации. А ето замшевая модел подчертават вашият изискан вкус.
Crochet ръкавици или ръкавици митенки изглеждат много нежно и чувствено, особено ако те са допълнени от различни модели и детайли. Например, изтънчен особам ще са по душата на сива дълга модел, украсена с тънък атласным бантиком. Този женствен начин се съживява мистериозна незнакомку на всяко момиче. Освен това, това е още и достатъчно топъл аксесоар, който предпазва ръцете от студ. И специални отвори за пальчиков позволяват и през зимата се насладите на красив маникюр и дълги нокти.
Любительницам шик и лукс, трябва да се обърне внимание на кожени ръкавици митенки, които подчертават женската палавост и чар. Обаче изглежда те ще бъдат само в комбинация с шубкой.
Носят митенки могат да бъдат с всякакви дрехи, като изберете продукт под общ стил. Но, ако жената предпочита дълги ръкавици, които митенкам, съответно, връхни дрехи, трябва да изберете с ръкав три четвърти.
Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки

Ръкавици митенки
Заедно с"Ръкавици митенки" също четат: