• (6-04-2015, 15:54)   
  •   0   
  •  537 
Кожа прикачване

С настъпването на зимните студове моментът да се мисли за арсенал топли дрехи. Освен обичайните елементи на горния и долния гардероба и си заслужава да се замислим и за топлите аксесоарите, които играят не маловажную роля в целия начин. Един от най-популярните топли допълнения в новия сезон се счита за кожа съединител за ръце. Този стилен аксесоар не само ще стоплят ръцете и предпазва кожата от chapping, но също така ще даде образа на уникалност и чувство за стил . Днес дизайнерски идеи да ви позволи да изберете женска тръба, която не само ще модерен допълнение гардероба си, но също и удобен аксесоар.
Стилен аксесоар
Разбира се, най-стилни се считат за прикачни устройства от естествена кожа. Най-популярните видове кожа-за този аксесоар започнаха лисица, миеща мечка и sable. Любительницам на кожени изделия не ще бъде трудно да вземете стилен гардероб на банда мобилен аксесоар. Все пак избора на изкуствена вземем това космато тръба, вашият начин може да бъде не по-малко стилни, ако е комбинация от дрехи и аксесоари ще бъдат грамотни.
Най-удобни модели се считат за кожа съединители-чанти. Такъв избор не само утеплит ръце, но и ще замени ви чанта, което значително улеснява гардероб през зимата. В допълнение, този аксесоар е подходящ в чорап. Ако се наложи да освободи ръцете си, тогава не е нужно да си счупиш главата, където съществува, където децата тръба.
Бране на тръба от кожа за вечерта начин или гардероба на входа, стилисти препоръчват да се предпочита модели без презрамки. Най-добрият вариант ще бъде куплунг от един материал. Най-добре е да козината на лапите е однотонным. Ако вашия аксесоар от изкуствена кожа, а цветът трябва да е възможно най-близо до натуральному. А най-печеливша опция ще кожа съединител в комплект с още някакъв заговор в начина на.
Освен това, дизайнерите представиха комбинираната женски куплунг. Най-популярни модели, съчетаващи кожа с кожа. Въпреки това, комбинация кожа-плат изглеждат много добре, особено в допълнение страз, пайеток, мъниста или перли.
Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване

Кожа прикачване
Заедно с"Кожа прикачване" също четат: