• (6-04-2015, 15:55)   
  •   0   
  •  980 
Подвижна кожа яка

Следване на новия студен сезон се превърна в подвижна кожа на яката. Последните дизайнерски колекции демонстрира нова линия от дрехи с по стилен аксесоар. При този стилисти казват, че изборът на продукти, които не е задължително трябва да бъде от естествена кожа. Модни дизайнери предлагат модерен лука с подвижни яки от изкуствена кожа. Въпреки това избора на ненатуральный вариант, стилисти съветват ярки цветови решения. Сочно-лилаво, жгуче-жълт зелен и билков - най-актуалните цветове.
Чрез закупуване на подвижна яка от естествена кожа, стилисти предлагат да се обърне внимание на тези продукти, като норка и лисица. Обаче някои дизайнерски модели отлично съчетават в себе си комбинация от бобър-норка, лисица-миеща мечка.

С какво е облечен с подвижна яка?


За изображение с подвижна яка, не изглеждаше вкус, трябва да се знае с какво да го носите.
Най-благоприятното съчетание с подвижна яка от кожа се счита за модно палто . При това яка обличане е необходимо в зависимост от фасона палто. Укороченную модел на директно намаляване на уличном стил най-добре е да се носят с асиметрична яка. За тази кожа аксесоар могат да бъдат закупени със специална каишка, която се регулира по височина закопчалка. Герб А-образни намаляване е по-добре пускането на подвижна яка от късо или умерен кърпичка. Този ансамбъл се смята за универсален. Под него се вписва като пола, така и с панталони. Масивна, дълга и пухкава подвижна яка отлично ще изглеждат герб на бизнес стил. Този начин на придобиване на независимост и индивидуалност.
Освен модно палто с подвижна яка може да се носи с бизнес костюми в мъжки стил. Такъв начин ще запази своята женственост притежател, а мъжките костюми ще даде удобство. Велурени и велур безрукавки също изглеждат чудесно в комбинация с подвижна кожа яка. В този случай аксесоар от кожа действа само в ролята на украса, но подчертава, социалното положение на модата. А ако подвижна яка от кожа носят в ежедневието водолазку или блуза, а след това е вашият начин бързо ще приеме вид на вечерта лук.
Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка

Подвижна кожа яка
Заедно с"Подвижна кожа яка" също четат: