• (6-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  490 
Дамски ръкавици Pitas

Като изберете за себе си ръкавици, момичето се ръководи от следните изисквания: дължина и прическа, външен вид и качество на материала, цвета и, разбира се, декоративна украса. И, въпреки това, че жените са капризни, както и модата, все пак те може да се угоди. А ако продуктът придава елегантност и отговаря на най-новите модни тенденции, то тогава този мобилен аксесоар няма да бъде цени. Разбира се, става въпрос за женски ръкавици Pitas. Марката е символ на отлично качество, индивидуален подход към всеки клиент и широк модельным наблизо.

Кожени ръкавици Pitas


За производството на изделия, фирмата използва само най-висококачествени лайковую кожата. В зимните варианти на вътрешната облицовка се изпълнява най-често от вълна. Благодарение на това в сферата на Pitas женски ръце ще бъдат надеждно защитени от всякакъв студ. Говорейки за индивидуален подход, воден стълб за някои модели са с по-дълги пръсти. Това е много удобно за тези модата, които предпочитат дълъг маникюр.
Също производител на ръкавици Pitas се грижи за разнообразието на модели, като се започне от класическите варианти, и завършва с по-изискани и смели решения, а също и дълги ръкавици, включително модерни през този сезон митенки . Например, много хубаво изглеждат черни изделия с замшевыми вложки. Те ще бъдат чудесно допълнение към ежедневното образ и подобие, така и по-щастлив. А ето и дълги ръкавици от полза ще подчертае доброто момиче на ръце и ще ги предпази от студа, особено ако горната част на дрехата е с ръкав три четвърти.
Кожени ръкавици Pitas се произвеждат в различна цветова гама, но най-голяма популярност се ползват класически черен и кафяв цвят. Момичета, които обичат яркост и эпатажность в образи, трябва да се обърне внимание на модела на синьо и цвят горчица. Или това може да бъде класически модел, увеличен червени и бели вложки и украсена с перфорации.
Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas