• (6-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  845 
Дамски ръкавици Pitas

Като изберете за себе си ръкавици, момичето се ръководи от следните изисквания: дължина и прическа, външен вид и качество на материала, цвета и, разбира се, декоративна украса. И, въпреки това, че жените са капризни, както и модата, все пак те може да се угоди. А ако продуктът придава елегантност и отговаря на най-новите модни тенденции, то тогава този мобилен аксесоар няма да бъде цени. Разбира се, става въпрос за женски ръкавици Pitas. Марката е символ на отлично качество, индивидуален подход към всеки клиент и широк модельным наблизо.

Кожени ръкавици Pitas


За производството на изделия, фирмата използва само най-висококачествени лайковую кожата. В зимните варианти на вътрешната облицовка се изпълнява най-често от вълна. Благодарение на това в сферата на Pitas женски ръце ще бъдат надеждно защитени от всякакъв студ. Говорейки за индивидуален подход, воден стълб за някои модели са с по-дълги пръсти. Това е много удобно за тези модата, които предпочитат дълъг маникюр.
Също производител на ръкавици Pitas се грижи за разнообразието на модели, като се започне от класическите варианти, и завършва с по-изискани и смели решения, а също и дълги ръкавици, включително модерни през този сезон митенки . Например, много хубаво изглеждат черни изделия с замшевыми вложки. Те ще бъдат чудесно допълнение към ежедневното образ и подобие, така и по-щастлив. А ето и дълги ръкавици от полза ще подчертае доброто момиче на ръце и ще ги предпази от студа, особено ако горната част на дрехата е с ръкав три четвърти.
Кожени ръкавици Pitas се произвеждат в различна цветова гама, но най-голяма популярност се ползват класически черен и кафяв цвят. Момичета, които обичат яркост и эпатажность в образи, трябва да се обърне внимание на модела на синьо и цвят горчица. Или това може да бъде класически модел, увеличен червени и бели вложки и украсена с перфорации.
Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas

Дамски ръкавици Pitas
Заедно с"Дамски ръкавици Pitas" също четат: