• (6-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  1009 
Бели ръкавици

Много мъже преклоняются пред женските ръце, които са олицетворение на топлина и красота. Така че красивата половина от винаги внимателно като се грижи за тях и украсена техните различни аксесоари. Специално внимание искам да се обърне именно ръкавици, които, в края на краищата, този предмет на гардероба може да бъде не само средство за защита на ръцете от студа, но и основната обрат в начина си. Днес дизайнерски въображение няма граници. Те се правят изискани модели и ги украсяват с различни детайли, които само подчертават женската крехкост и изящность. Не на последно място сред тях заемат бели ръкавици. И, въпреки това, че те се радват на голяма популярност сред булки, всяка модата да може с тяхна помощ да придадат образ на постоянна жар.

Дамски бели ръкавици


Към днешна дата, този аксесоар има много различни форми. Например, ако сте сторонница класически чар, струва си да се обърне внимание на бели дълги ръкавици , които повече се отнасят към вечернему заедно. Те придават на жената на изисканост и благородство. За тези продукти най-често се използва сатен или коприна, но е възможно да попаднете на варианти и от мек кашмир. Всичко това говори за това, че тези ръкавици са предназначени за специални поводи.
А ето и бели дантелени ръкавици може да стане прекрасно допълнение към свадебному образ на булката. Тази тъкан са свързани с нежност и лекота, така че тази подробност само подчертават женската невинността, крехкостта и чар. Например, това могат да бъдат очарователни ръкавици, изработени от тюлевого дантела и украсени със сребърни инкрустации под формата на гривни. Или това може да бъде дълъг модел е ръчна изработка, която идеално ще се впишат в ансамбъла на булката.
Ако смятате себе си нежна и изискана дама, бели сатенени ръкавици - това е нещо, което ви трябва. Можете да ги нося на бала или на светско събитие. Във всеки случай това допълнение с красива вечерна рокля ще ви помогне да получите око-пръкват начин елегантна красавица.
Отделно внимание заслужават бели кожени ръкавици. Това е не просто красив, но и практичен модел, който може да се използва почти всеки ден. Например, през зимата те могат да бъдат бели ръкавици на меху, допълват от сини вложки и оригинален декор под формата на странни копчета или може да бъде модел с лъкове.
Във всеки случай в начина на съобразят с една линия стил, натоварване на неговите аксесоари.
Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици

Бели ръкавици
Заедно с"Бели ръкавици" също четат: