• (6-04-2015, 15:57)   
  •   0   
  •  955 
В студеното време на годината ръце се нуждаят от специални грижи и допълнителна защита. Така че момичета, не трябва да пренебрегва такъв аксесоар, като зимни дамски ръкавици, които помагат да се избегнат сини петна и лющене на кожата.
Днес, благодарение на дизайнерски задумкам, всяка модата могат да угодят на себе си обновкой, която ще акцентират чувство за стил и елегантност своята обладательницы. Ами, тъй като вкусовите предпочитания на всеки е различна, широка гама от модели позволява на всяка жена да намери своята "идеална двойка".
Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици


Модели на зимни женски ръкавици


Когато навън е студено, първото нещо на което се обръща внимание - това са практични качеството на аксесоар, а именно, топлина и комфорт. И ако все още артикул изглежда красиво, а след това желаната божи дар за много модата. Така, специално внимание заслужават зимни кожени дамски ръкавици на меху. И това може да бъде не само интериорът, но и изискан интериор. Козината отлично затопля и поглъща влагата. Например, това могат да бъдат кафяви ръкавици, изолирана и украсени овчинкой, които могат да се носят в комбинация с пуховиком. Но ако сте на строга приверженка класика и стил, след което със сигурност ще са по душата на модел с волани, която ще се слее с палто.
Бизнес жените и изтънчен натурам си струва да се обърне внимание на дамски зимни велурени ръкавици. Тази тъкан изглежда доста скъп и елегантен, но се грижи добре за него е нужен специален. Но въпреки това, все пак и тези модели са търсени. Например, сдържано, но твърдо изглеждат кафяви ръкавици с черен кожа. А ето един модел с лъкове придава на образа на някой си кокетства и привлекателен чар. Данни ръкавици са по-подходящи за светски вечери, отдаване под наем докаже на всички свой вкус и чувство за стил.
За тези, които се харесват на изискан връхни дрехи с дълъг ръкав в три четвърти, е поглед към дългата зимна женски ръкавици, които. Това също може да бъде и комбинирана модел, с тъканната вложка, която не ще позволи на вятъра и студа и се взриви.
Любительницам карат ски, струва си да се откаже от нежни и женственных възможности, а вземете някаква гъбична със себе си термоперчатки, които ще предпазите ръцете си не само от студа, но и от повреди. Ами ако търсите приятна, но по-бюджетен вариант, тогава най-добрият вариант ще плетива, флисовые ръкавици или вълнени, украсени с модерен принтом "гъша лапка".
Както виждате, изборът е доста голям, което отговаря на всички женски изисквания и капризи!
Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици
Заедно с"Зимни дамски ръкавици" също четат: