• (6-04-2015, 15:57)   
  •   0   
  •  593 
В студеното време на годината ръце се нуждаят от специални грижи и допълнителна защита. Така че момичета, не трябва да пренебрегва такъв аксесоар, като зимни дамски ръкавици, които помагат да се избегнат сини петна и лющене на кожата.
Днес, благодарение на дизайнерски задумкам, всяка модата могат да угодят на себе си обновкой, която ще акцентират чувство за стил и елегантност своята обладательницы. Ами, тъй като вкусовите предпочитания на всеки е различна, широка гама от модели позволява на всяка жена да намери своята "идеална двойка".
Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици


Модели на зимни женски ръкавици


Когато навън е студено, първото нещо на което се обръща внимание - това са практични качеството на аксесоар, а именно, топлина и комфорт. И ако все още артикул изглежда красиво, а след това желаната божи дар за много модата. Така, специално внимание заслужават зимни кожени дамски ръкавици на меху. И това може да бъде не само интериорът, но и изискан интериор. Козината отлично затопля и поглъща влагата. Например, това могат да бъдат кафяви ръкавици, изолирана и украсени овчинкой, които могат да се носят в комбинация с пуховиком. Но ако сте на строга приверженка класика и стил, след което със сигурност ще са по душата на модел с волани, която ще се слее с палто.
Бизнес жените и изтънчен натурам си струва да се обърне внимание на дамски зимни велурени ръкавици. Тази тъкан изглежда доста скъп и елегантен, но се грижи добре за него е нужен специален. Но въпреки това, все пак и тези модели са търсени. Например, сдържано, но твърдо изглеждат кафяви ръкавици с черен кожа. А ето един модел с лъкове придава на образа на някой си кокетства и привлекателен чар. Данни ръкавици са по-подходящи за светски вечери, отдаване под наем докаже на всички свой вкус и чувство за стил.
За тези, които се харесват на изискан връхни дрехи с дълъг ръкав в три четвърти, е поглед към дългата зимна женски ръкавици, които. Това също може да бъде и комбинирана модел, с тъканната вложка, която не ще позволи на вятъра и студа и се взриви.
Любительницам карат ски, струва си да се откаже от нежни и женственных възможности, а вземете някаква гъбична със себе си термоперчатки, които ще предпазите ръцете си не само от студа, но и от повреди. Ами ако търсите приятна, но по-бюджетен вариант, тогава най-добрият вариант ще плетива, флисовые ръкавици или вълнени, украсени с модерен принтом "гъша лапка".
Както виждате, изборът е доста голям, което отговаря на всички женски изисквания и капризи!
Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици

Зимни дамски ръкавици