• (6-04-2015, 15:59)   
 •   0   
 •  650 
Ръкавици-ръкавици

Есента и зимата ще стане по-топло, по-светло, по-забавно, ако попълните гардероба си модерни и оригинални, уютни неща. И не е задължително да се купуват доста скъпа дреха, можете да се ограничи стилни аксесоари.

Ръкавици-ръкавици - и модерен и удобно


Безспорно е, че ръкавици без пръсти - много практично нещо. Сме се използват до него от детството, а като възрастни започва още повече да ги оценят за комфорт и грижа за нашите ръце. Но ръкавици не са много удобни, когато трябва да откопчавам копчетата или в чантата си, да почетете книга или вестник в маршрутке или метро, ако можете да управлявате машината. Също така в варежках не се вписват много добре на тези хора, които постоянно използват различни приспособления - телефон, таблета.
Но дизайнерите предлагат прост отговор на въпрос, че е по-добре, ръкавици или ръкавици. Хибрид между тези две изделия вече има много fashionistas. Дамски ръкавици-ръкавици по своя външен вид приличат на любимите си ръкавици без пръсти, но без труд са в състояние да се превърне в митенки .

Как да изберете ръкавици ръкавици за жени?


Преди всичко, трябва да се продукт в съчетание с дрехи и други аксесоари. Освен това, струва си да се обърне внимание на материали:

 • Добре предпазват от студ, кожени ръкавици без пръсти-ръкавици - те са здраво облегают ръка, хигроскопичен. Преди да купите продукт, за да прикрепите към него длан и малко изчакване - естествена кожа бързо ще ви топлината, изкуствена запази своята бившата на температурата. Обърнете внимание и на секции: естествен материал може да се определи по ворсистости.

 • Може да се отдаде предпочитание на ръкавици, които-варежкам от овча или козя кожа, кожа - след шалове, те стават меки, приятни на допир. Такова нещо ще притежават отлични теплосберегающими свойства.

 • Ръкавици-ръкавици от еленова кожа кожи на пътя, но несравненны. Те отлично пазят топлина и изгодно изглеждат. Освен това, техният живот не е ограничен.

 • Немалка популярност заслужават и възли ръкавици ръкавици. Те са изработени от мериносова вълна, мохера, ангорки, смесовой прежда. Между другото, ако сте малко притежавате спици, или на една кука, можете да ги връзвам себе си - това не е трудно и не за дълго.


 • В желанието си да придобие нещо добро качество, откажете се от закупуване на ръкавици-варежек, телбод ги парчета, свързани от синтетика. Първите бързо се протегне и се разбиват, а вторите служат само за красота, но не согреют ръце дори и в малка коледа. Също така обърнете внимание на размера на изделия, ръкавици ръкавици трябва да надеваться без труд, но плътно да седи на ръката му.
  С какво се носи?
  Ръкавици-ръкавици - това е две в едно - красота и удобство в чорап, така че, естествено, че момичетата, с удоволствие ги носят. Актуални ги прави още и това, че те лесно сочетаемы с различни дрехи. Ако сте любители на спортния стил, това, определено, ще оценят ръкавици ръкавици. Например, няма нужда да ги стреля още веднъж, ако трябва да връзвам връзките на обувките при кончета, или се заключва в ски обувки. За тези, които предпочитат стил casual - това също е божи дар. Ръкавици-ръкавици, те също митенки са идеални за пуховиками, от овча кожа палта, курткам, вязаным шапкам и шарфам, снудам. И кокетки могат тази зима да се чувстват не само привлекателни. Някои модни дизайнери препоръчват да се носят ръкавици-ръкавици без пръсти с тънки рокли, блузами. Между другото, тази комбинация е много интересно изглежда.
  Особено ще оценят тази тенденция на мама. По време на разходка с бебето, често трябва да лишавам ръце, за да се сдобият с носна кърпа, за коригиране на мъгла шапка или да извадите от джоба си сладко. Сега връзката между майка и дете ще станат още по-приятелски, защото родительница не стане нервен за това, че се налага да правят излишни усилия.
  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици

  Ръкавици-ръкавици
  Заедно с"Ръкавици-ръкавици" също четат: