• (6-04-2015, 15:59)   
  •   0   
  •  1244 
Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици, образец на елегантност и добър вкус за дълго време са били забравени градските модницами и появи ли е, че на червения килим или кутюрном шоуто. Но сега те отново са на върха на модата.

Дълги дамски кожени и велурени ръкавици,


Връщане на интереса към зимните дълги женски ръкавици, които е свързано с разпространението на дължина ръкави 3/4 от горните неща, предназначени за студено време. Дизайнери започна да предлага на дамите якета, палта и дори кожени палта с по-къси ръкави и, съответно, възниква необходимост някак покрие оставленную голия част от жените писалка. Разбира се, в не много студен климат може да се освободи и дълъг ръкав долната неща, но това не спаси от тези студове. Така на подиума се върна триумфално дълги ръкавици, които са пришити от различни материали: трико, кожа, велур, плат.
Кожени ръкавици изглеждат много благородни, те са трайни, а също така, благодарение на по-ниския слой кожа, все още е достатъчно топло. Въпреки това, тези дълги ръкавици са един безспорен в съвременните условия недостатък е, че не провеждат електрически импулс, което затруднява използването на мобилни телефони със сензорни екрани. Ако сте решили да закупите на такива ръкавици, тогава ви препоръчваме да се обърне внимание на най-популярните през този сезон бордо, тъмно синьо и млечни нюанси на кожата, въпреки че винаги ще бъдат на мода и класическите черно-кафяви на цвят.
Велур изглежда много богато, но има същите недостатъци като естествена кожа, освен това, тя доста бързо истирается, велур, много чувствителна към влага и замърсяване. Няколко дълги замшевых ръкавици-добре е да придобие специално за празнични изходи, светски приеми и туризъм в театър. Този сезон популярни като плътно прилягащо ръка модели, така и ръкавици с широк звънец, събрани на китката на акордеон.

Дълги плетени дамски ръкавици


Възли или плетени дълги ръкавици са най-удобни за постоянна чорапи: те лесно се поставят и свалят, те не трябва да се пази от влага, те могат да бъдат постираны в домашни условия, след което ще получат първоначалния си вид. Такива ръкавици, ако са с достатъчна дебелина и са изработени от качествени прежди, доста топли, така че можете да не се страхувате да се замразява в тях дори при силен студ. Освен това в дизайна на много модели плетени ръкавици решен проблемът с използването на мобилни: подушечках на пръстите се правят специални места, свързани от специална провеждането на импулси от прежда. Т.е. не е нужно да свали ръкавицата всеки път, когато някой ви звъни.
Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици

Дамски дълги ръкавици
Заедно с"Дамски дълги ръкавици" също четат: