• (6-04-2015, 16:00)   
  •   0   
  •  1462 
Ако имате предстои официалното събитие, подходящо облекло, обувки, чанта и аксесоари са вече готови, но остава да се добави само малък щрих на завършване начин, по-добър детайл в този случай ще стане болеро от кожа.
Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро


Кожени болеро и пелерини


Такова нещо като болеро - много добро придобиване, което със сигурност ще заеме достойно място в гардероба ви. Погрешно е да се смята, че болеро - това направи вечерта гардероб, която може да се комбинира само с дълга вечерна рокля за излизане на светлина. В никакъв случай не болеро влезе и в всекидневен стил и има място да бъде както едно прекрасно допълнение за вашия начин, независимо дали дънки или облегающая пола-молив.
Определено, за да изглежда луксозно и елегантно съчетани с вечерни или коктейльным рокля, за официални и празнични поводи, уместно е да се даде предпочитание на bolero от естествени кожи. Нищо не краси жената е по-добре, отколкото продукт от кожа. Ефектен образ и вниманието на околните, които ще получите в пълен размер, а за собствено усещане и увереност в себе си ще бъдат приятно допълнение към всяко събитие.
За стила кэжуал напълно ще отговарят на bolero от изкуствена кожа. Се въвеждат в начина на жар, за да добавите яркост и цветове могат да бъдат с помощта на интересни цветове или щампи. Стилни миниатюрни модели на bolero се съчетават с поли, панталони, рокли и стават една и детайл, с помощта на която момичетата с лекота могат да създават нови образи и винаги ще остане в модната вълна.
При болеро има още една не по-малко приятна функция - согревать. Обличане на себе си болеро, не точно замерзнете, особено, ако партито се провежда на открито или в големи помещения. Така че меховое болеро - красив булчински аксесоар, който е предпочитан от много булки. Изберете модел, който хармонично се съчетава с рокля и ефектно да седне по-удобно.
Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро

Меховое болеро
Заедно с"Меховое болеро" също четат: