• (6-04-2015, 16:01)   
 •   0   
 •  1161 
Кожени пелерини

Са склонни да твърдят, че когато става дума за кожени накидках, в главата ви, той изскача на повърхността образи от старата Америка, като в кинокартине "Велик Гэтсби". Скъпи машини, zvanыe вечерта, луксозни рокли и малки накидочки от естествена кожа, които са толкова изразително подчертават елегантността на раменете, но абсолютно непрактичны по отношение на топлина. Да, това е съвсем нормално, но не минем на асоциацията. В края на краищата, вече повече от 3 години, като водещи дизайнери активно работят усилено, за да дамски кожени пелерини са станали елемент от ежедневния гардероб.
Michael Kors специализира в младежки кожени накидках, Fendi - космати решения във весели цветове, Гучи се премества на casual, и ето в колекциите на Valentino и J. Martin все още може да бъде намерена на традиционната кожа наметало на обличам, въпреки, че и те вече клонят към универсалност.

Каква вземем това космато нос изберете?


Ясно да се отговори на този въпрос е трудно, защото всичко зависи от вашия стил. Дългите естествени кожени пелерини са добри за класически образи, отлежало в най-неутрални цветове. Те могат да се носят и с дънки, и с брючным костюм - те са отлични нагряват, но при това не перетягивают в себе си много внимание. Къса натурална наметало - това е кожа наметало на вечерна рокля. Тя е идеална за зимни излизане на театър или празнуване на Нова година. При това, разбира се, по-добре да изберете палта с достатъчно дълъг ръкав или, поне, това, в което може да се укутаться, ако стане хладно.
Обърнете също внимание и на спецификата на козината:

 • агне, алпака, каракуль - добри решения за ежедневните премени, носят изключително върху трикотаж;

 • норки, sable - решения за официалното излизане. Така наречените облекло-White Tie или, като минимум, Black Tie, в който спокойно може да отиде на връчването на "Оскар";

 • чернобурка - добро решение за допълване на класически образи, както и на комбинации с кожени изделия.


 • Изкуствени кожени пелерини вървят добре с всякакви ежедневните нарядами: дънки, сарафанами, рокли, поли. Важно е само да се обърне внимание на цветовата гама и не забравяйте, че поради своята яркост (като покривала предимно не-природни нюанси) изкуствена наметало привлича много внимание. И освен това, те, като правило, почти не се нагряват, а това значи, че те трябва да се носят на върха на turtlenecks или някакъв друг утепляющего долу.
  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини

  Кожени пелерини
  Заедно с"Кожени пелерини" също четат: