• (6-04-2015, 16:02)   
  •   0   
  •  1214 
Часовници Burberry

Ръчен часовник - един много важен аксесоар, който може да даде образ на личност, да завършеност, както и много да разкажат за характера на собственика си. Романтични природата често избират часове на позлатена верига или с интересни переплетениями и уверени в себе си алпинисти придобиват часови модели на кожени ремешке.

Ръчни часовници Burberry


Подобно на много модни марки, компанията Burberry пуска освен дрехи и аксесоари. Линия Thomas Burberry като път и включва в себе си множество модели очила, чанти, бижута. Там също е и часова линия.
В оригиналната ръчен дамски часовници Burberry, имат множество възможности за дизайн. Точно до границите на тази компания за първи път е употребено името "fashion часовник", това е аксесоар, където точността и надеждността на механизма и дизайн и красота играят еднакво важна роля. Разбира се, най-забележителни и разпознаваеми модели с каишка, украсен с традиционните клетчатым принтом Nova с комбинация от пясък, черен, бял и червен цвят. Тези модели са подходящи за почти всяко облекло и са образци на британския вкус. Въпреки това компанията има множество други интересни дизайни, както на метални, така и на кожен ремешке.
Ако говорим за стилевом разнообразие, в допълнение към основната линия, има и часове на посоката на Burberry Sport, от модела на които имат младежки външен вид.

Механизми за часовници Burberry


Въпреки факта, че под марката Burberry предлага се огромно количество заглавия дрехи и аксесоари, самата компания произвежда само линията на известните наметала-тренчкотов. Останалите неща са произведени в трети страни, предприятия с помощта на символиката на фирмата. И часовник на китката не е изключение. Но не трябва да се притеснявате за тяхното качество. Основа часа Burberry е механизъм Ronda, а са произведени те на световноизвестната швейцарска фирма Fossil, която също се занимава с производството на модели на fashion часа за марки на DKNY, Michael Kors, "Адидас", Marc Jacobs и други.
Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry

Часовници Burberry
Заедно с"Часовници Burberry" също четат: