• (6-04-2015, 16:13)   
  •   0   
  •  800 
Шалове Этро

Жена кърпичка се смята за един от необходимите аксесоари, тъй като той е актуален по всяко време на годината и изглежда много стилно. Освен това такова нещо е достатъчно функционална и практична, а наличието му да направи своя начин наистина шик.
Любительницам маркови неща си струва да се обърне внимание на шалове Этро. Носят ги в чантата, на китката, на врата си или в зоната на деколтето, всичко зависи от избрания размер. Широка гама позволява да изберете купя продукт според вашия вкус и предпочитания, както изтънченост и оригинален дизайн придава начин на магия и чар.
Освен коприна в платках Этро се прилага и кашмир, както и кадифе и вълна.

Модни шалове Etro


Уникалността на подобен брендового аксесоар подчертава и технологията на създаването му. В съответствие с различно време на годината, дизайнерите използват различни висококачествени материали.
Създаване на ненадминато скица отива в оригинални орнаменти на продуктите, което ги прави истинско произведение на изкуството. Заслужава да се отбележи, че за създаването на модерните шалове компанията използва и петдесет хиляди най-ярки нюанси, които се съчетават по уникален принте . Предимно се избират етнически мотиви. Затова италианските шалове Etro са толкова уникални. А благодарение на своята яркост, те са завършващ щрих в създаването на ненадминат начин.

Оригинални кърпички Этро


Важно е да се подчертае, че в основата на мотивите на тези шалове се крие жена, възраст създателя на тази марка, а именно за пътуване по света. С други думи, модели шалове носители на духовни и природни богатства на различни страни и култури, изпълнителка на ролята на определена символика. Към днешна дата най-популярна се смята за украшение "пейсли", използван след пътуване в Индия.
Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро

Шалове Этро
Заедно с"Шалове Этро" също четат: