• (6-04-2015, 16:16)   
  •   0   
  •  4869 
Ръкавици за шофиране

Често може да се забележите в магазините ръкавици за шофиране на кола. Като цяло, тези стилни ръкавици отдавна вече са станали много любов модата, тъй като с тяхна помощ могат да бъдат допълнени с по-прост начин ярка и оригинална "гвоздеят на програмата". Но дали дамски ръкавици за шофиране е изключително аксесоар или те все пак едно от първите необходими неща за водача? Нека се опитаме малко по-подробно разбиране на това, какво в действителност са ръкавици за шофиране и как правилно да ги изберете, ако решите да получи двойка.

Дамски ръкавици за шофиране на кола,


Необходимост. Разбира се, човек не може да отрече, че, например, ръкавици без пръсти за шофиране са станали вече моден аксесоар, който често се носи дори и тези момичета, които и машината-това да доведе не могат. Но все пак за автомобилист това нещо е на първо място в необходимост, а вече във втората - за декорация. Ръкавици предпазват ръцете от мазоли. Със сигурност често са забелязали, че има хора, които много време прекарват зад волана на машината, на ръцете често се появяват мазоли от волана. Ако носите ръкавици, а след това от този неприятен феномен може да се предотврати. Освен това, през зимата ръкавици предпазват ръцете от студ. И дори, ако във вашата машина има климатроник, тогава, например, от изкуствени нагревател кожата на ръцете изсъхва изключително, а защото всяка жена иска да я ръце изглеждат нежни и поддържани. И ръкавици ще ви помогнат и през лятото, когато ръцете се потите. Кормилото винаги трябва да се държат здраво, че във всяка неочаквана ситуация може драстично да и ръцете не соскочили. В крайна сметка, ръкавици за шофиране - това е незаменим нещо не само в арсенала на модата, но и в арсенала на водача.
Как да изберете? Важно е да умее правилно да избере този вид ръкавици. Обикновено, избирайки себе си няколко обикновени ръкавици жените разчитат на собствените си усещания. И това, разбира се, е правилно. Но бране на ръкавици за шофиране, все пак трябва да се вземат предвид и още някои фактори. На първо място, най-добре е да спрете избора си именно на кожени ръкавици за шофиране. И, освен това, кожата трябва да бъде мека и приятна на допир, за да ви е комфортно продължително време да се намира в тези ръкавици. Също така не забравяйте да проверите наличието на фина замшевой подплата - именно тя пречи потению ръка дори през най-горещото време. И непременно обърнете внимание на приятелка, тъй като автомобилните ръкавици трябва да бъдат специални изрези за вентилация, които се намират на костяшках на пръстите. В допълнение, има силует на мошеник ръце, а стоят ръкавици, благодарение на велкро или цип. Също така има модели, които покриват пръстите, а има - без тях.
Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране

Ръкавици за шофиране
Заедно с"Ръкавици за шофиране" също четат: