• (6-04-2015, 16:16)   
  •   0   
  •  1270 
Като цяло, ръкавици са една вещ, без която просто не може да представи своя есенен или зимна начин на . В края на краищата ръкавици предпазват нашите нежни ръце от студ, вятър и зимните студове, които така и жадуват за "покусать" незащитените участъци от кожата. И тъй като жените трябва обикновено да се отдадете още и домакинската работа, като например почистване, миене на съдове, и така нататък, а след това за кожата като цяло трябва постоянно да следи, за да дръжки изглеждаха готини и бархатистыми. Но ръкавиците не само предпазват ръцете си, а има още и стилен аксесоар. Много представителки на прекрасния пол в особено предпочитани кожен ръкавици, които, които могат да се добавят в образ не само стил, но и нежен сексапил и елегантност. Ето защо на оригинално облечени жени в кожени ръкавици често спира поглед, защото в тях е просто невъзможно да не се обърне внимание. Нека малко по-подробно да разгледаме това, като изберете за себе си кожени ръкавици, и от този избор трябва да се ръководят.
rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/ksenia_tr/kozhanye_perchatki_1.jpg">
Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици


Дълги кожени ръкавици


Този сезон е последен писък на модата-високи кожени ръкавици. Да ги носят, могат само уверените в себе си жени, които при това още и знаят как да се справят с по аксесоар . Защото носят дълги ръкавици, както и шапки, умее далеч не всяко момиче. Освен това, те се вписват далеч не към всяко облекло. Наистина обожавам тези ръкавици изглеждат с рокли. Това може да бъде като вечерна рокля, така и за коктейл или дори през деня. Най-важното условие - или пълна липса на ръкав или къс ръкав, а максималната - на една секунда. Защото ръкавици трябва да бъде доминиращ начин. И високи ръкавици, ще бъде чудесно допълнение към свитеру с къс ръкав, риза или жилету. Подходящи са както за класическите, така и към по-молодежному свободния стил. Освен това, дълги кожени ръкавици отлични под палто или сако, тъй като е добре да защитава ръцете от вятър, проникващ в ръкав, да и изглеждат те в съчетание с този вид горната дрехите са много стилни. Между другото, най-добре да изберете дълги тънки кожени ръкавици, тъй като те ще изглеждат по-елегантно, отколкото кожа. Въпреки че е тънка подплата за затопляне на зимата е напълно възможно да се позволи.

Къси кожени ръкавици


Не по-малко изящно изглеждат и къси ръкавици, които макар и да не се различават толкова женственост и сексапил, като дълги, но те са много удобни и годни под всяка дреха, дори и с дълги ръкави. За зимата е чудесно се вписват кожени ръкавици меху, които отлично согреют ръце. Този вид ръкавици, най-добре изглеждат точно къси или по-малко, със средна дължина. За есента най-добрият избор ще станат къси кожени ръкавици без подплата. Те стопли ръцете си, и не толкова силно, но през есента времето за това още не е необходимо. Но такива демисезонные ръкавици е много елегантно изглеждат в ръка, се дължи на факта, че здраво си облегают. Между другото, ако вие не сте щастливи спечелила тънки и дълги аристократични пальчиков, можете да го скриете с помощта на черни кожени ръкавици, които визуално ще направят вашите пръсти са по-тънки. Ако не сте фен на дългите модели ръкавици, а след това и за зимата, можете, разбира се, да вземем кратко. Можете да спрете своя избор на кожени, посочени някои по-горе, но добър избор също ще бъдат и просто изолирана кожени ръкавици, в които присъства подплата от кашмир или друга топла кърпа. Между другото, закупуване на кожени ръкавици за зимата, най-добре купете двойка, която ще ви буквално на полразмера повече, тъй като това ще ви помогне по-добре да запази топлината.
Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици

Кожени ръкавици
Заедно с"Кожени ръкавици" също четат: