• (6-04-2015, 16:17)   
  •   0   
  •  1461 
Дълги ръкавици

Дълги ръкавици може да право да се нарече хит за есенно-зимния сезон. Доста луксозни и елегантни модели можете да видите в дизайнерски колекции, но не всички знаят с какво се носят дълги ръкавици. Благодарение на този стилен, красив и эффектному мобилен аксесоар студеното време на годината - това не е пречка за изграждане на модерни лъкове.
Правила за съчетаване на
Класически вариант от носенето на този аксесоар, който винаги изглежда беспроигрышно - това е комбинация от вечерни дълги ръкавици с елегантна рокля. Такива изображения се предлагат на най-известните модни къщи почти всяка нова колекция. Тази комбинация е прекрасно решение за всяко събитие или светски събития. Сватбени дълги ръкавици именно поради тази причина и се радват на популярност. В този случай те изпълняват не утилитарную функция (топло с помощта на ръцете ви, най-вероятно няма да работи), а естетически. Често дълги ръкавици за тържества шият от най-благородните тъкани с лека текстура. Става дума за нея, инструкция, колоритен плисък.
За ежедневието са идеални дамски дълги кожени ръкавици, които идеално се допълват връхни дрехи. Но последната трябва да има съкратен и достатъчно широки ръкави, едва прикрывающие лактите или доходящие до китката. Палто в стил оверсайз, палта и пончо буквално "оживяват", ако момичето допълва образа на този аксесоар. Под шуба дълги ръкавици пуснато на много често. Естествена кожа изглежда страхотно в комбинация с кожата. В този случай аксесоар изпълнява и практическа функция - вашите ръце ще се чувстват удобно. Между другото, с меховыми жилетки зимните дълги ръкавици също изглеждат чудесно. На фона На околните момиче в начина на елегантна дама винаги се откроява.
Този моден аксесоар може хармонично да се впишат и в градски стил. Дълги дамски плетени калъф, трикотажни или велурени ръкавици, могат да се носят с кожени сака с къси ръкави, с жилетки, вязаными накидками, да предостави ръце под лактите. Оригинално изглеждат модели с отворени пръсти (ръкавици-митенки). Те носят в образа на деликатната чувственост и романтика женственост.
Съвети стилисти
Избор на цвят ръкавици, следва задължително да се уверите в това, че той не противоречи на цветове на дрехите. Модел с черен цвят се считат за универсални. Но това не означава, че за модни експерименти няма място. Контрастните сочен за подобряване на цветовете може да е изгодно да се подчертае тоалета и подчертават вашата обладательницу от тълпата.
Внимателно трябва да се избират бижута и т.н. Ако искате да добавите пръстени, часовници или гривни, не прекалявайте. Утяжеление начин на декорации в тази ситуация изглежда абсурдно и вкус.
Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици

Дълги ръкавици
Заедно с"Дълги ръкавици" също четат: