• (6-04-2015, 16:18)   
 •   0   
 •  1241 
Яки рокля

Яка често засяга цялата природа рокли и може да се промени до неузнаваемост. Тази подробност дрехи в последно време отделя специално внимание. Яки графични дизайнери е построена почти в ранг на модни аксесоари: да ги украсяват с бродерии, със скъпоценни камъни и кристали, се представят от плат контрастни цветове и дантела, експерименти с форма и покритие. Красива яка на роклята никога не остава незабелязана.

Видове яки рокля


Изобретен огромно разнообразие от яки дрехи. В магазина сега може да се намери нещо, което почти всеки от тях. Но най-често срещаните видове рокли с яки - това е:

 • Рокля с отложным яка. Това е модел с отогнутым воротом, който лежи на гърдите или раменете. Тези рокли са отново на върха на модата. Модели на ученически униформи, рокли с бяла яка са били подложени на преосмисляне модерни дизайнери, и сега на модните подиуми за да можете да видите: черна рокля с бяла яка, бели рокли с черно, червено с черно, синьо с червено - да, и като цяло рокли на всеки цвят с контрастни причините, които са като цветовия оттенък. Рокли с отложным яка и ръкавели и отново са актуални.

 • Рокля с шал яка скоба. Този модел представлява кръгла плетени или шитую тръбата, и нейният размер може да бъде разнообразна: от широк, който лежи на раменете, до тесен, плътно прилежащия към врата. Тъй като в двора вече холодает, това е особено вярно ще придобиване вязаного топло рокля с шал яка скоба. Той надеждно предпазва шията от вятър и скреж и не е нужно да се притеснявате за шарфе. Освен това, съществуват модели на рокли, където скоба е с достатъчно големи размери и може да се използва също и като качулка.

 • Рокля с шал яка-часова . Това е малък, стоящ яка, плътно в близост до врата. Откакто изток очарован модни дизайнери от цял свят, костюми с такива подробности не спират да покажат на дисплеите. Това може да бъде и рокля в китайски стил с класически яки-рафтове, с заобляне ваканция отпред, и чопорные плътна яка, като монах, и хибриди стоящи яки и яки-шалей. Във всеки случай, стойка - това е строга, затворена форма, така че такива рокли обикновено са изчистени линии и най-малко подробности.


 • Също така често на дисплеите да можете да видите модели на рокли с яки - шалями, в морски стил, с отворотами, модел "Питър Пен", както и различни варианти яки-бантов и яка.
  Яка като моден аксесоар
  И, разбира се, не можем да заобиколим темата, просто захлестнувшую в последно време модни магазини - подвижни яки-декорации. Да-Да, сега богато украсени с яка може с лекота да се замени огърлица. Му, подбрани в комплект към друг бижута - серьгам, пръстените и са с абсолютно различни неща и различни дейности. Отново на мода рокли с привязными кружевными яки в стила на трикотажни ръчно шедьоври Елецких и Вологодских кружевниц. Такива кадри са истински дами търсят своите майки и баби, а след това и плетат себе си, създавайки неповторим по красота и уникалност шедьоври.
  Царски заедно всеки може да даде подвижна яка, украсени с камъни. Ако подобна декорация е много активен и си много, това е по-скоро вариант за вечерта, но скромен, расшитый малки количества, например, бели перли, яка в двойка с бяла блузкой е доста подходящ и за посещение на офиса или обучение в университета.
  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля

  Яки рокля
  Заедно с"Яки рокля" също четат: