• (6-04-2015, 16:18)   
  •   0   
  •  2199 
Органайзер за чанти

Организатор - това е специална клапа в чанта, която позволява винаги прецизно и бързо намиране на желаните неща. Особено полезен, той модницам, често променящи чанти под различни образи. Този семпъл аксесоар ще ви позволи да не алчен за главата с вик "Отново е забравил в друга чанта права/портфейла/ключове/дневник!".
В тази статия ще говорим за органайзерах за чанта (голям и малък).

Органайзер за дамска чанта


Организатор под формата на козметични чанти, подходящи за малка чанта (например, за офис). В такъв органайзер с лекота се съберат минимален набор от козметика (захар, термална вода, червило мастило), мобилен телефон, икономка и визитница , портфейл, бележник и писалка.
Колкото повече в джоба органайзер, толкова по-лесно ще внимателно да поставите всички необходими неща.
Удобен органайзер за чанти трябва да:

  • да се подхожда по размер на чантата (не стърчи от него, но и не се загубите в нейните бездънни дълбините). Най-практичният размер - среден. Ако си чанти силно се различават за простор и размери, непременно обърнете внимание на цвета и стила, организатор. Ако толкова са предназначени малко поглед от чанти, нека му външен вид ще стилен и привлекателен;

  • лесно чиститься. Бъдете сигурни, използвате организатор ще бъде доста активно. Десетки нотки на ден неизбежно оставят следи (в буквалния смисъл), а оттам и на вашия асистент е необходимо редовно почистване. Тъканни организаторите с пластмасови или гумени материал може да се пере дори в пералня, което е много удобно. Същото може да се каже за модели, изцяло направени от плат. А ето организаторите с картонными или хартиени вложки са добри само в случай, ако се вмъква може лесно да извадите преди измиване;

  • да има достатъчно на брой джобове. Ако във всеки отдел организатор трябва да се съхранява по 5-7 неща, скоро чанта отново да се върнем в състояние на хаос. За всяко нещо си джоб. В краен случай можете да смесвате 2-3 неща (ако прозрачни джобове).


  • Между другото, такъв органайзер лесно шият със собствените си ръце.

    Органайзер за пътна чанта


    Чанта-органайзер за пътуване много ще улесни търсенето на подходящите в пътя на малките неща - телефон, бутилки с вода, бележник и писалка или зеркальца.
    Можете да попълните органайзер различни неща, в зависимост от продължителността и вида на вашето пътуване.
    По вместительном органайзер за чанти могат да бъдат в една нощ да поставите десетки неща. За предпочитане е, ако си джобове ще бъдат прозрачни - от окото на материал или пластмаса/клеенки.
    Освен това, удобен органайзер за пътна чанта ще запази в реда на нещата - дрехи, бельо и обувки.
    Организаторите за пътни чанти са подходящи (в зависимост от модела) като за насипни куфари на колела, така и за компактни раници.
    Най-добрият избор за поддържане на реда в куфар - правоъгълен органайзер с прозрачни отделения и няколко малки странични джобове.
    За раници са подходящи същите модели, както и за обичайните ежедневни чанти.
    Ако знаете как да шият и да са готови да прекарат малко време и усилия, пътен органайзер можете да направите със собствените си ръце. Така ще можете да пригодите размера организатор под чанта, а освен това, бъдете сигурни в качеството на конци, материали и обков (защото, за да изберете всичко това трябва да се сами).
    Чрез закупуване на готови органайзер, не се колебайте да го проверяват на якост. Издърпайте брави, разтрийте с дланта на плата, от който тя е изработена. Ако след това на ръцете ви ще остане следа от боя или неприятна миризма - материал лошото качество, освен това, той може дори да бъде опасен за здравето.
    В галерията можете да видите примери от организаторите за чанти момичета.
    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти

    Органайзер за чанти
    Заедно с"Органайзер за чанти" също четат: