• (6-04-2015, 16:19)   
  •   0   
  •  564 
Портфейл за карти

Пластмасови карти не много отдавна влезе в употреба, но за мнозина вече е трудно да си представим ежедневието без тях: кредитни, дебитни, на купон. От тях, така удобно е да се ползва. А още с появата на карти, в женската чанта се установява нов моден аксесоар - чантата под картички.

Портфейл с отделения за карти


Този начин на съхранение на карти е много популярен, въпреки че не е най-сигурен. В края на краищата, при кражба или загуба на такъв чантата можете лишаетесь всички платежни средства, което няма да бъде, ако се съхранява на карта, отделно от паричните средства. Портфейл с отделения за визитки - това е често срещано портмонето , в който са направени допълнителни джобове за няколко карти. Техният брой и разположение във вътрешността на чантата може да варира. В този смисъл има огромно количество дизайнерски решения.

Жена портфейл за карти


Различни видове портфейл за кредитни карти, представиха на много дизайнери. Най-често те изглеждат като малка книга купон на бутона, в която са разположени специални пластмасови аз съм-джобове, където и да се обвързват карти, или като обикновен чантата си, но по-тънък, в който не отделения за банкноти и монети, а има само отделения за съхранение на карти. Този метод на съхранение е удобно, тъй като се освобождава място в обичайния чантата си, всички карти са на едно място, а още по-голям брой кармашков ви позволява да поставите картата в отделна клетка, което значително улеснява търсенето им в магазина. Портмоне за карти, се извършват от кожа, изкуствена кожа, велур, плат, пластмаса, и дори метал, и украшаются всички видове мебели, пайети и бутони.
При избора на портфейл за кредитни карти се вземат предвид от вашия индивидуален стил на игра и да изберете модел в съответствие с него. Такъв аксесоар и трябва добре да се комбинират по стил с чантата за пари, тъй като те често трябва да получи от чантата си заедно. Що се отнася до избора на цветовата гама, можете да изберете модел на близо, тон в тон или като цяло, извършена от същият материал, както и кесия за пари, или, напротив, трябва да изберете модел, който ще бъде контрастировать по цвят с него.
Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти