• (6-04-2015, 16:19)   
  •   0   
  •  992 
Портфейл за карти

Пластмасови карти не много отдавна влезе в употреба, но за мнозина вече е трудно да си представим ежедневието без тях: кредитни, дебитни, на купон. От тях, така удобно е да се ползва. А още с появата на карти, в женската чанта се установява нов моден аксесоар - чантата под картички.

Портфейл с отделения за карти


Този начин на съхранение на карти е много популярен, въпреки че не е най-сигурен. В края на краищата, при кражба или загуба на такъв чантата можете лишаетесь всички платежни средства, което няма да бъде, ако се съхранява на карта, отделно от паричните средства. Портфейл с отделения за визитки - това е често срещано портмонето , в който са направени допълнителни джобове за няколко карти. Техният брой и разположение във вътрешността на чантата може да варира. В този смисъл има огромно количество дизайнерски решения.

Жена портфейл за карти


Различни видове портфейл за кредитни карти, представиха на много дизайнери. Най-често те изглеждат като малка книга купон на бутона, в която са разположени специални пластмасови аз съм-джобове, където и да се обвързват карти, или като обикновен чантата си, но по-тънък, в който не отделения за банкноти и монети, а има само отделения за съхранение на карти. Този метод на съхранение е удобно, тъй като се освобождава място в обичайния чантата си, всички карти са на едно място, а още по-голям брой кармашков ви позволява да поставите картата в отделна клетка, което значително улеснява търсенето им в магазина. Портмоне за карти, се извършват от кожа, изкуствена кожа, велур, плат, пластмаса, и дори метал, и украшаются всички видове мебели, пайети и бутони.
При избора на портфейл за кредитни карти се вземат предвид от вашия индивидуален стил на игра и да изберете модел в съответствие с него. Такъв аксесоар и трябва добре да се комбинират по стил с чантата за пари, тъй като те често трябва да получи от чантата си заедно. Що се отнася до избора на цветовата гама, можете да изберете модел на близо, тон в тон или като цяло, извършена от същият материал, както и кесия за пари, или, напротив, трябва да изберете модел, който ще бъде контрастировать по цвят с него.
Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти

Портфейл за карти
Заедно с"Портфейл за карти" също четат: