• (6-04-2015, 16:19)   
  •   0   
  •  2434 
Портмонета Петек


Ако сте решили да си купите наистина статус аксесоар, един вид, което вече ще се говори за сериозността и здравина положение на човека в обществото, а в чантата си Petek - това е нещо, което ви трябва. Пълно име на фирмата - Petek 1855 - казва за годината на основаването на малък македонски град Велес семейната работилница за производство на хамути и седла, която сложи началото на една фирма, чиито кожени изделия, включително и портмонета, са известни с най-високо качество и елегантен дизайн.

Жена портфейл Петек


Кожени женски портфейл Petek ще се превърне в чудесен покупка. Отлично выделанная кожа, най-високата точност шевове, високо качество на оборудване - всичко това се развива в аксесоар, който ще продължи своята любовница дълго и постоянно ще се радват окото. Освен това, този вид на нещо, винаги показват богатството и статута на нейните обладательницы, така че никога не се притеснявайте ще го извади от чантата.

Дизайн портмонета Петек


Портфейли на фирмата Petek са символ на класически дизайн и изчистени линии. При тях няма да намерите модели с подчертана эпатажностью завърши или показно високи разходи. Всичко е много елегантно и в същото време просто. Въпреки това, фирмата предлага портфейли множество различни форми - от класически чанта с капак, до малки, напречно на преобладаващите модели. Във всяка дамска чанта Петек ще намерите удобни джобове за съхранение не само на пари, но и документ (например на лични) и кредитни карти.
Цветовата гама на портфейли широка, така че може да изберете модел за всеки вкус. За сериозна бизнес дама - портмоне естествен цвят: черно, кафяво, бяло, може би, от кожа на влечуги. За по-малко сериозен човек, може да вземете модел е по-жизнерадостного оттенък, например, лилаво-сребърен аксесоар с выделкой под кожата на крокодил.
Но каквато и да е портфейла си Петек, не забравяйте, че покупката на този аксесоар винаги е успешна и дългосрочна инвестиция.
Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек

Портмонета Петек
Заедно с"Портмонета Петек" също четат: