• (6-04-2015, 16:20)   
  •   0   
  •  3673 
Дамски портфейли от естествена кожа

Чантата е оня аксесоар, който една жена избира по-внимателно, отколкото други. В края на краищата в чантата си и рядко се променя-често пъти в годината, а понякога остава със своята господарка на няколко сезона. Затова е толкова важно да изберете издръжливи в чантата си. А какво може да бъде издръжливи в сравнение с и в по-благородна естествена кожа? Освен това, кожата не е толкова податливи на износване от триене с други неща в чантата, като продукт от изкуствена кожа или велур, и не толкова силно пачкается, като текстилен аксесоар.
Размера на чантата
Дизайнерите предлагат множество възможности за размери. От по-големи и внушителни, до най-малките кожени женски дамски чанти, които лесно ще се поберат в клатч. Въпреки това, при избора трябва да се вземат предвид не само размера на багажа, но и това, че една жена на чантата от кожа трябва да бъде удобно да се ползват. Така че, не са много удобни портмонето в които няма отделение за дреболии, както и тези, където банкноти представлява сгъване на повече от два пъти, и при които липсват допълнителни отделения, например, за карти и шофьорска книжка.
Форма на чантата
Форми на модерните женски кожени портмонета и смайващо разнообразие. В линейках известни марки са представени както класическите модели продълговата форма със закопчалка в клапан, така и дамски кожени портфейли с цип, с форма, повече приближенную на квадрат, които придобиват все по-голяма популярност в последно време. Чантата може да се състои от няколко изолирани офиси, едно от които застегивается на клапан, а на друго - на ципа.
Също така отделна линия представляват така наречените кошелечки за дреболии, които изобщо смайващо разнообразие от форми. Например, една от най-популярните фирми кожгалантереи, фирма Petek, пусна женски червен кожен портфейл за дреболии във формата на сърце.
Цвят на чантата
Цветна палитра от стилни кожени женски портмонета също са разнообразни. От модели в естествени цветове: тъмно и светло-кафяви, черни, бежови, както и станалите вече класически червени, бели и златни, до различни нюанси на синьо, зелено, лилаво. Особено популярни напоследък са пастелни, разбеленные нюанси, или, напротив, ярки, лъскави цветове електротехник. Също така популярно, комбинация от кожа в различни цветове. Например, марка MyWalit стана популярна именно благодарение на женски кожен цветно кошелькам (при това цветовете, използвани в колекциите на фирма, винаги ярки и наситени).
Различни орнаменти в дизайна също са популярни. Грах, клетка, монограм - това е всичко актуално в модата за дамски портмонета.
Вид на кожата и довършителни
Ако сте решили да закупите на жена портфейл от естествена кожа, а след това, естествено, струва се чудя, че сега са на мода. Днес, на върха на популярността дамски портмонета от кожа на крокодил и също вече няколко сезона на върха на мода са обувки и аксесоари, направени от кожа на пони.
Мека, гладка, умело выделанная кожата се оценяват във всички времена, така и днес, тъй популярни маркови дамски кожени портфейли. Така че, ако искате да избраното портмонето ви служи дълго и бр с външния си вид, а след това изберете модели от реномирани, добре доказани производители.
Лакирана кожа изглежда изключително скъпи и богато, обаче, закупуване на лаковый чантата си, имайте предвид, че в чантата често се случва триене с други неща и може лесно да развали такова нещо случайно царапиной.
Качеството на обкова - още един аспект, на който трябва да се обърне внимание на избора на жена портфейл от естествена кожа. Тя трябва да се изпълни от метал с високо качество, да бъдат блестящи, без чипс и драскотини.
Във всеки случай, за да купуват този статусного аксесоар като чантата си струва да се подходи внимателно и да не се бърза с избор, и тогава вие дълго време ще бъдете щастливи предстоящи външен вид на портмонето.
Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа

Дамски портфейли от естествена кожа
Заедно с"Дамски портфейли от естествена кожа" също четат: