• (6-04-2015, 16:21)   
 •   0   
 •  666 
Часове на веригата

Дори и еуфорията на влюбването не ви съвременната жена да се откаже от любимия си аксесоар - часа. Следите на времето ни принудиха обстоятелствата в живота: работа, обучение, дом, семейство. Но има часове и друга функция - декоративни, с която оригинални модели толкова полезен механизъм се справят отлично.
Все по-голяма популярност в наши дни придобиват дамски часовници на верига постепенно променя статута на антики ультрамодный аксесоар в ретро-стил.

Как се наричат часове на веригата?


В апогея на популярността на механични джобен часовник на веригата се появява в края на 19-ти и началото на 20-ти век. В това време лидер в производството на часовници с механизъм бойното поле се счита за търговска марка "Брегет". Ето защо за данни аксесоар до ден днешен остана същото име. Въпреки това, въпросът е как се наричат часове на веригата не може да се нарече затворена, тъй като марката "Брегет", все още съществува, само специализира часовник границите и бижута, бижута.

Разновидности часа на веригата


Дълго време е толкова изтънчен и елегантен аксесоар е смятан за изключително прерогатив на мъжете. С помощта на представители на силната половина на подчертавал своя статус и положение в обществото. Днес всяка модата може да се подбере подходящите часове на веригата, при това не само джобни артикули.
Известни марки предлагат на жените богат избор изумительн красиви часиков в ретро-стил:

 • Новост капер се считат за ръчен часовник, където ролята на каишка извършват всички видове вериги.

 • Не по-малко от първоначалния вариант - часовник-висулка от веригата, които се обличат в областта на шията. В зависимост от финансовите възможности, можете да изберете продукт от евтини сплави или ги благородни метали. Много от тях са оборудвани с капак, която е украсена с инкрустация на камъни, моделиране или рисувани. В други модели на основния акцент се прави точно на самия циферблат. Но в никакъв случай часовници-висулка хармонично ще се побере в образа на любительницы ретро или групировка по-съвременни направления.

 • Един вид класика се считат за джобни часовници на къса верига. Декор на корпуса и циферблата на тези продукти се отделя специално внимание.


 • Като носи часовник на веригата?


  Бизнес костюм или вечерна рокля - часове на веригата са непретенциозни, и чудесно допълват всяко облекло. Къса верига от джоба модели ще даде съвсем друг вид на обикновена и незатейливой плетиво и ценности. Както часовници-висулка на дълга верига изглежда уместно дори с сарафаном.
  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата
  Заедно с"Часове на веригата" също четат: