• (6-04-2015, 16:21)   
 •   0   
 •  372 
Часове на веригата

Дори и еуфорията на влюбването не ви съвременната жена да се откаже от любимия си аксесоар - часа. Следите на времето ни принудиха обстоятелствата в живота: работа, обучение, дом, семейство. Но има часове и друга функция - декоративни, с която оригинални модели толкова полезен механизъм се справят отлично.
Все по-голяма популярност в наши дни придобиват дамски часовници на верига постепенно променя статута на антики ультрамодный аксесоар в ретро-стил.

Как се наричат часове на веригата?


В апогея на популярността на механични джобен часовник на веригата се появява в края на 19-ти и началото на 20-ти век. В това време лидер в производството на часовници с механизъм бойното поле се счита за търговска марка "Брегет". Ето защо за данни аксесоар до ден днешен остана същото име. Въпреки това, въпросът е как се наричат часове на веригата не може да се нарече затворена, тъй като марката "Брегет", все още съществува, само специализира часовник границите и бижута, бижута.

Разновидности часа на веригата


Дълго време е толкова изтънчен и елегантен аксесоар е смятан за изключително прерогатив на мъжете. С помощта на представители на силната половина на подчертавал своя статус и положение в обществото. Днес всяка модата може да се подбере подходящите часове на веригата, при това не само джобни артикули.
Известни марки предлагат на жените богат избор изумительн красиви часиков в ретро-стил:

 • Новост капер се считат за ръчен часовник, където ролята на каишка извършват всички видове вериги.

 • Не по-малко от първоначалния вариант - часовник-висулка от веригата, които се обличат в областта на шията. В зависимост от финансовите възможности, можете да изберете продукт от евтини сплави или ги благородни метали. Много от тях са оборудвани с капак, която е украсена с инкрустация на камъни, моделиране или рисувани. В други модели на основния акцент се прави точно на самия циферблат. Но в никакъв случай часовници-висулка хармонично ще се побере в образа на любительницы ретро или групировка по-съвременни направления.

 • Един вид класика се считат за джобни часовници на къса верига. Декор на корпуса и циферблата на тези продукти се отделя специално внимание.


 • Като носи часовник на веригата?


  Бизнес костюм или вечерна рокля - часове на веригата са непретенциозни, и чудесно допълват всяко облекло. Къса верига от джоба модели ще даде съвсем друг вид на обикновена и незатейливой плетиво и ценности. Както часовници-висулка на дълга верига изглежда уместно дори с сарафаном.
  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата

  Часове на веригата