• (6-04-2015, 16:21)   
  •   0   
  •  2263 
Колан Hermes

Известният и любим на много модницами марка Hermes не се зарадва нови колекции изискани аксесоари, сред които достойно място заемат дамски колани. За разлика от повечето продукти на марки, дамски кожени колани Хермес се отличават със своята практичност. Това не эпатажные екземпляри, които ще ви служат добре един-два пъти, поради своята броского вида универсални предпазни колани, дарящие възможност да експериментират със създаването на ежедневни и елегантни модели.
Стилно, практично, модерно
Оригинален колан Hermes, направен от здрава естествена кожа, е знак за получена с отлично вкус на своите обладательницы. Разбира се, цената на този аксесоар го прави достъпен далеч не всяка моднице, но хубавото е, че ще продължи аксесоар от една година. Черен колан Hermes средна ширина може да се нарече класика. Той еднакво добре изглежда с бизнес костюми и младежки дънки. Не привлече вниманието към себе си ненужно внимание, този стилен аксесоар перфектно се справя със своята задача, тъй като качеството на марката Hermes винаги е въпрос от първостепенно значение.
Но съвсем не е задължително да се ограничи своя гардероб традиционния колан. Ако искате да се разрежда начин на стилен аксесоар, кожена каишка с лесно разпознаваем логото на пряжке отлично се справят с тази задача. Дизайнерите на марката продължават да се моля, освобождавайки ярки ленти, Hermes за жени и момичета. Игриво оранжев, сив благороден, съблазнителен червено, стилен жълт, освежаващи зелени и дълбоко синьо - палитра от цветове, естествена кожа, използвана за създаването на тези аксесоари, ви позволява да вземете точно тази прашка, която ще се превърне в украшение на вашия модерен начин. Позволете си да изглеждате луксозно във всякаква обстановка, благодарение на колана Хермес!
Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes

Колан Hermes
Заедно с"Колан Hermes" също четат: