• (6-04-2015, 16:22)   
  •   0   
  •  1704 
Във всички времена, един от критериите за женска красота е смятан за тънка талия. За диети и физически упражнения, ние говорим не ще, тъй като има по-ефективен експресна начин визуално стесняване на талията. Това може да се постигне, ако се носят широк колан на рокля, пола или дори и горната дреха. Освен практичен, този аксесоар изпълнява и декоративна функция, така че никога излишен в гардероба си, не ще.
Широк колан

Широк колан

Широк колан


Разнообразие от стилни аксесоари
Широки колани могат да се извършват почти всички видове плат, кожа, велур, дантела, и дори гума. Те могат да бъдат цельными или тъкани от няколко тънки колани. Световната водят в женския гардероб поддържа широк кожен колан, който се носи с почти всички дрехи. Той може да бъде прост или под формата на кушака, т.е. връзват около талията в няколко оборота. Начин за определяне на също могат да бъдат различни. Широки дамски кожени колани обикновено са с помощта на завязок, потайных куки или оригинални пряжек. Между другото, класически ключалката също изглежда напълно достойно. Широк колан от плат може да бъде фиксиран завязками или цип, вшитой отстрани или отзад.
А сега за това, с какво да се носят широк колан. Ако аксесоар е направен от плат, той отлично ще изглеждат страхотно с едноцветните рокли на всяка дължина, класически поли и панталони. Кожени колани са универсални. С тяхна помощ може да бъде всяка дреха свободно намаляване превръщат в елегантна, като акцент на кръста. Традиционният офис костюм, състоящ се от бяло блузы и тъмна пола-молив, лесно да се направи ефектен, добавяйки, черен кожен колан. Като ежедневна аксесоар може да се носи с трикотажными рокли, топли туниками, вязаными рокли-пуловери. А как изглежда луксозно момиче в шифоновом лек платьице с широк колан от груба кожа!
Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан

Широк колан
Заедно с"Широк колан" също четат: