• (6-04-2015, 16:24)   
  •   0   
  •  707 
В чантата си за дреболии

Всеки един от нас не веднъж е бил измъчван с проблем на голям брой любопитни факти, выдаваемого под формата на отдаване в магазините. Обикновено, нашите миниатюрни портфейли не могат да се настанят в себе си тежки и обемисти монета, така че понякога се налага дори да се откаже от договора, нарушаване на златна поговорка "стотинка рубла пази". За да реши този икономическа загуба, купете си удобно и практично продукт в чантата си за дреболии.

Жена чантата си за дреболии


Придобиване на такова нещо, че автоматично движите ред в техния бюджет, и дори в чантата си, тъй като вече не трябва да се хвърля монети в една от офиси или джобове, чанти. Модерни портмонета за малките неща са изработени от естествени материали - кожа, набук, така и от синтетични - силикон, пластмаса. На огромна популярност се ползват силиконови портмоне за малките неща, на първо място, те са леки в теглото, и второ, те привличат вниманието към себе си за сметка на най-ярките и сочни цветове и необичайни форми. Кръгли, овални, правоъгълни - всеки от тези портфейли задължително да намери своята любовница и внимателно се отнася до нейните пари. Обърнете своето внимание на тези красиви аксесоари.

Кожена кесия за дреболии


Любительницам класически варианти на изпълнение портмонета подходящ продукт от естествена кожа. Кожен портфейл с отделения за малки неща ще станат за вас истински помощник, в него можете да поставите всички необходими ви за всеки ден неща - пари, кредитни и купон карти и документи. За този портфейл е служил не на една година, е по-добре да не се скъпи, а качеството на портфейла на известни фирми, специализирани в кожгалантереи.
Ако искате да си купите не само в чантата си и ефектен аксесоар, привличане на вниманието на околните, престижен и скъп, изделия от екзотична кожа - това е вашият избор. Чудесно изглеждат портмонета от кожа на морска змия, питон, скат, крокодил. Съвременните технологии позволяват да се справят с тези видове кожа, нанесете ярките цветове на продуктите, така че чантата ще ви дълга служба. Така че отделете малко пари, вие правите правилната инвестиция, не само на красотата, но и в качеството на продукта. Обикновено при такива портмонета е предвидено отделение за дреболии, което се случва на snake, а е под формата на метална рамка. Тази рамка се срещат вътре в чантата си заедно с други служби, а понякога се налага навън като допълнителен отдел в чантата си.
Чантата под дреболия - това е удобно и практично нещо, ярък и забавен аксесоар.
В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии

В чантата си за дреболии
Заедно с"В чантата си за дреболии" също четат: