• (6-04-2015, 16:25)   
  •   0   
  •  1219 
Liquid чорапогащник

Тази фраза, като "liquid чорапогащи", ако преди това не сте я чували, може и първо да се постави в задънена улица. Но това съвсем не е изненадващо, като се има предвид това, че е ултрамодерен изобретение е по-популярно в Европа и Америка, а до нас то докато някак си не ми стигна, въпреки че все още някои търсене се радва. Като цяло си струва веднага да се отбележи, че такова понятие като "liquid чорапогащи" е изцяло на нашите, руски и измислена, тя е в пространството на Интернет. Нарекли у нас този чужд продукт, така че е вероятно по причина, че нашите момичета са свикнали на разходка в колготках поне заради това, че дрес-код в офисите на често се забранява голи крака. Но в Европа такова нещо няма да се намира, тъй като правилно "liquid чорапогащи" се наричат "spray on" или "airbrush legs", защото те представляват от себе си спрей в баллончике, който колготками се нарече все още е доста трудно.

Спрей "liquid чорапогащи"


Така че, по принцип, този спрей може в нещо бъдат отнесени към категорията на автозагаров, но това не е съвсем вярно. Както е известно, автозагар често се счита за вредно за кожата, а също и доста проблематично отмие: от лош жълт оттенък на кожата трябва да се отървете от сапун и луфа в продължение на няколко дни, а понякога и седмици. Но с "течни колготками" такъв проблем не възниква, тъй като те са нещо като тонален крем за крака: лесно да се нанесе и не по-малко лесно да се измие.
Liquid чорапогащник


Как е възможно от това да се разбере, такъв спрей прикриват всички недостатъци на кожата на вашите крака: натъртване, изпъкнали венци, следи от изтрити косми, а освен това, той придава на кожата ви по-приятен цвят. Особено вярно е това за есента и пролетта, когато в краката на такава бледа и съвсем грозна сянка, че дори да ги пропуснете да не искам. Така че, по принцип, крем-спрей "liquid чорапогащи" може да се превърне в истинско спасение за момичета, в края на краищата, понякога така искам да оттегли скучно вече чорапогащи, в които краката невероятно пот и заместване на кожата под слънчевите лъчи.

Сред производителите на това чудо на новото време е вече доста фирми, някои от които, истината е, че на нашата територия не е особено известен. "Течни чорапогащи" правят компания Venus, Sally Hansen, Лесно Silk, Avon и много други. Трудно е да се каже кой от производителя е най-добре, тъй като всяко момиче си предпочитания в избора на козметични средства.
Е, не е затворена, докато остана само един въпрос: как да се използва "liquid чорапогащи"? Заслужава да се отбележи им в плюс, че това е доста просто. Необходимо е само тънък и равномерен слой нанесете на кожата на краката спрей и малко да изчака, докато изсъхне. Точното време ще бъде указано в инструкциите. Препоръчително е да провеждате тази процедура във ваната, а след това да не лъсвам впримчени покрай краката спрей с паркет и мебели.
Заедно с"Liquid чорапогащник" също четат: